TUPEU FĂRĂ LIMITE. O învăţătoare cere sute de lei de la părinţi pentru cadouri de Crăciun VIDEO

O învăţătoare din Bucureşti le-a cerut părinţilor elevilor săi să cumpere cadouri pentru toate cadrele didactice, dar şi pentru bodyguarzi, femei de serviciu şi asistente medicale. Părinţii sunt revoltaţi de cerinţele învăţătoarei.

27 dec. 2013, 14:41
TUPEU FĂRĂ LIMITE. O învăţătoare cere sute de lei de la părinţi pentru cadouri de Crăciun VIDEO

Învăţătoarea le-a explicat părinţilor că acestea sunt standardele dacă vor ca micuţii lor să înveţe la o şcoală cu pretenţii.

Astea-s cadourile voastre? Atât? Am sunat. Mai vine ceva, nu mai vine. Atât vă reprezintă? Voi nu sunteţi cartofi, nu sunteţi oi să vă învăţ. La şcoala 11, ei dau câte 100 de euro de Crăciun„, le reproşa învăţătoarea filmată cu camera ascunsă.

Învăţătoarea este revoltată că părinţii nu s-au organizat şi au strâns prea puţini bani pentru cadourile de sărbători.

Eu v-am întrebat: v-aţi organizat? Este în politica românească, balcanică, de sărbători să se ofere. Mi s-a spus că aveţi un buget de 50 de lei la 4 oameni. Şi am zis, păi cui daţi 4 cadouri? 3 profesori şi un director. Şi cealaltă directoare are bube? Şi copiii nu salută doctorul, femeile de serviciu?„, le spune învăţătoarea părinţilor.

Părinţii se plâng că nu au atât de mulţi bani pentru a satisface pretenţiile cadrului didactic. Învăţătoarea le spune că elevii vor avea de suferit dacă nu sunt învăţaţi de mici să „ofere”.

Nu este problema mea. Pe mine nu mă încălzeşte, nu mă mută de la ţară, nu primesc onoruri, nu mi se întâmplă mie nimic. Copiii voştri în schimb o să fie nişte săraci în suflet. Pentru că i-ai văzut cum doreau să se ducă să ofere. Copilul meu se întoarce de la naiba şi îmi pune de Moş Nicolae pentru că i-am spus cât este de important să oferi„, spune femeia.