Tupeu incredibil al unui pastor din Statele Unite. Le cere enoriaşilor să-i cumpere AVION DE LUX

Pastorul Creflo Dollar le cere enoriaşilor să facă o chetă ca să-i cumpere un avion privat de "doar" 65 de milioane de dolari. Toate astea, în numele Domnului, bineînţeles, fiindcă pastorul vrea să propovăduiască învăţătura creştină în lume.

15 mart. 2015, 10:44
Tupeu incredibil al unui pastor din Statele Unite. Le cere enoriaşilor să-i cumpere AVION DE LUX

Aeronava cu 14 locuri costa însă 65 de milioane de dolari, aşa că pastorul Creflo Dollar s-a gândit să apeleze la enoriaşii săi ca să-şi satisfacă stilul de viaţă extravagant.

Dacă toţi partenerii noştri ar dona câte 300 de dolari, am putea să cumpărăm acest avion foarte repede. Orice contribuţie, de la oricine, este binevenită„, spune pastorul.

Creflo Dollar spune că noul avion este necesar pentru a propovădui cuvântul Domnului în lume, aşa cum face de 20 de ani încoace. Secta creştină pe care o conduce dispune de un avion, însă acesta s-a defectat in timpul unei călătorii.

„A fost momentul în care mi-am dat seama că ar trebui să încep să mă rog la Dumnezeu pentru un avion nou”, a declarat pastorul american.

Pastorul, unul dintre cei mai iubiţi din Statele Unite, are peste 30.000 de enoriaşi şi o avere estimată la 27 de milioane de dolari. Deţinător a două Rolls Royce-uri, Creflo Dollar susţine că poate vorbi cu Dumnezeu, asemeni lui Moise.