Tupeu incredibil al unui tânăr din Argeş: A făcut live pe Facebook după un accident în care şi-a rănit prietenul

După ce a urcat băut şi fără permis la volan şi a provocat un accident grav, a intrat în direct pe Facebook pentru a le povesti prietenilor păţania. A făcut asta de pe patul de spital, acolo unde a ajuns şi un prieten de-al său rănit în accident.

RomaniaTV.net
24 ian. 2018, 14:28
Tupeu incredibil al unui tânăr din Argeş: A făcut live pe Facebook după un accident în care şi-a rănit prietenul

Accidentul s-a petrecut pe Drumul National 73, în Argeş, la Câmpulung. Tânărul n-a mai putut controla maşina şi a intrat în plin într-un camion care circula regulamentar. Şoferul autotrenului nu a putut face nimic pentru a-l evita.

„Am suferit un accident în care numai cu Dumnezeu, numai cu mila şi îndurarea lui mai sunt în viaţă. Sper să mă fac bine, să pot să merg iar. Am piciorul drept rupt de sus. Am pierdut controlul maşinii, am intrat într-un camion. Am făcut maşina zob. Eu am ieşit ccu capul prin parbriz, se vede pe partea asta”, sunt doar câteva din cuvintele spuse de tânărul vinovat pentru producerea accidentului în live-ul pe Facebook.

În urma impactului, autoturismul a fost distrus în proporţie de 60 la sută. Cei doi bărbaţi care se aflau în el au fost transportati de urgenţă la spital. După ce şi-a mai revenit din beţie, şoferul care a provocat accidentul a intrat în direct pe facebook pentru a-şi povesti aventura.

Tânărul de 24 de ani este cercetat acum penal pentru că a condus băut şi fără permis.