Turcan: Jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa hoţiei acestei guvernări

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan susţine că jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa guvernării şi că există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei persoane asociate grupărilor interlope.

RomaniaTV.net
10 aug. 2018, 20:16
Turcan: Jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa hoţiei acestei guvernări

„Jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa hoţiei acestei guvernări. De asemenea, există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei persoane asociate grupărilor interlope. Aceleaşi care l-au însoţit pe Dragnea la DNA sau la instanţă. Este cu atât mai grav cu cât unele dintre acestea se aflau în atenţia Ministerului Afacerilor Interne. PNL va face tot ce îi stă în putinţă ca vinovaţii, indiferent de statutul lor actual, să fie aduşi în faţa justiţiei pentru deturnarea unui eveniment democratic, la care cetăţenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituţionale”, a scris Turcan, vineri, pe Facebook.

Ea spune că Liviu Dragnea „tremură de frică în faţa poporului lui”, o foloseşte pe Carmen Dan, ministrul de Interne, şi loveşte deopotrivă în manifestanţi, în imaginea diasporei şi în Jandarmerie ca instituţie.

Citeşte şi: MITING DIASPORA. Jandarmii au folosit tunul cu apă şi gaze lacrimogene. Proteste violente în Piaţa Victoriei