Turcia: Un bărbat înarmat, arestat în faţa biroului lui Erdogan din Istanbul

Un bărbat înarmat a fost arestat joi în fața biroului din Istanbul al președintelui Turciei, conservatorul Recep Tayyip Erdogan, după ce a aruncat o grenadă de mână care n-a explodat, a anunțat presa turcă, citată joi de AFP.

01 ian. 2015, 15:33
Turcia: Un bărbat înarmat, arestat în faţa biroului lui Erdogan din Istanbul

Un bărbat înarmat a fost arestat în faţa biroului lui Recep Tayyip Erdogan din Istanbul. Acesta a aruncat o grenadă de mână care n-a explodat, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost imediat imobilizat de polițiști în fața unui pavilion aflat în apropierea palatului otoman Dolmabahçe, situat pe malul european al metropolei, care adăpostește birourile președintelui turc în acest oraș, a anunțat postul CNN-Türk.

Individul, care nu a fost identificat de posturile de televiziune, era înarmat cu un pistol mitralieră și cu un pistol și a deschis focul în direcția clădirii, după care a lansat grenada de mână, potrivit canalului tv citat. Grenada a fost neutralizată de geniști ai poliției, ajunși la fața locului, care au realizat o explozie controlată a dispozitivului, a transmis postul NTV.

Motivele bărbatului nu sunt pentru moment cunoscute.