Doi turişti elveţieni au murit după ce s-au răsturnat cu ATV-ul pe munte

Doi turişti elveţieni au suferit un grav accident cu ATV-ul în munţi, în zona Peşterii Scărişoara. După ce s-au răsturnat, cei doi au intrat în stop cardiorespirator și nu au mai putut fi salvați în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale trimise la locul accidentului.

01 oct. 2016, 15:03
Doi turişti elveţieni au murit după ce s-au răsturnat cu ATV-ul pe munte

Doua persoane şi-au pierdut viaţa dupa ce s-au rasturnat, sambata, cu un ATV in Muntii Apuseni. Echipajele medicale prezente la fata locului au incearcat resuscitarea lor, însă fără succes.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Unirea” Alba, Florin Zecheru, a declarat pentru Agerpres ca spre locul accidentului s-a indreaptat si un elicopter SMURD de la Targu Mures, care a efectuat anterior o deplasare la Cluj Napoca.

Cei doi raniti, un barbat si o femeie, erau turisti din Elvetia aflati in vacanta in Apuseni, potrivit IPJ Alba. Din primele informatii, conducatorul ATV-ului ar fi pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-ar fi lovit de un cap de pod.

Accidentul s-a produs in comuna Girda de Sus, pe raza localitatii Dobresti, pe drumul comunal 260, care face legatura cu Ghetarul de la Scarisoara.

Citeşte şi:Şase turişti germani, cazaţi în Sibiu, au fost transportaţi la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară