Turişti jefuiţi în Costineşti în timp ce dormeau. Hoţii au furat aproape 8.000 de lei VIDEO

Scene de groază au fost surprinse într-un hotel din Costineşti. Hoţii au intat peste o familie venită în concediu şi au reuşit să fure nu mai puţin de 8.000 de lei în timp ce turiştii dormeau.

17 aug. 2016, 06:41
Turişti jefuiţi în Costineşti în timp ce dormeau. Hoţii au furat aproape 8.000 de lei VIDEO

Doi indivizi au intrat peste turisti in camera si au reusit sa le fure aproape 8.000 de lei. Oamenii sunt disperati, cu atat mai mult cat sustin ca exista imagini cu atacul, dar politistii din Costinesti nu au reusit sa-i identifice pe jefuitori, potrivit stirileprotv.ro.

Atacul s-a petrecut pe 4 iulie cand familia din Brasov era cazata la o pensiune din Costinesti. Camerele de supraveghere surprind momentul in care doi indivizi care poarta manusi, dar nu si cagule, intra peste oameni. Inauntru erau cei doi soti care dormeau alaturi de cei doi copii ai lor. Sase minute au petrecut cei doi hoti in camera turistilor. Cand au iesit din camera unul dintre hoti avea in mana poseta femeii in care se aflau 1500 de euro si 700 de lei. Citeva minute mai tarziu, hotii au returnat poseta si au lasat-o pe balcon si au intrat in alta camera.

Turistii pradati sustin ca au depus plangere la politie si nu li se pare normal ca hotii sa nu fie descoperiti la o luna de la atac, desi li se vad foarte bine chipurile.

La randul lor, superiorii politistilor din Costinesti au declansat o ancheta interna. Pe de alta parte va fi verificata si pensiunea care potrivit legii ar fi trebuit sa aiba angajat macar un paznic.

„Politistii din Costinesti efectueaza cercetari in cazul unui furt dintr-o camera de hotel, indivizi neidentificati au patruns de unde au sustras bunuri si bani. In acest moment exista un cerc de suspecti”, a declarat Marius Niculescu, ofiter de presa IPJ Constanta

Reprezentantii complexului turistic din Costinesti au montat 10 camere de supraveghere si au contract cu o firma de paza. Cazul de la Costinesti nu este singular. Alte sase familii au fost pradate la un hotel din Saturn.

Citeşte şi Turiştii de la un hotel din Venus, prădaţi de hoţi în timp ce dormeau. Cum au acţionat infractorii