Turiştii de la un hotel din Venus, prădaţi de hoţi în timp ce dormeau. Cum au acţionat infractorii

Mai mulţi turişti aflaţi în vacanţă pe litoral în staţiunea Venus s-au trezit fără bani, telefoane şi bijuterii, după ce hoţii le-au prădat camerele e hotel. Culmea este că jafurile s-au petrecut chiar când oamenii erau în camere, ceea ce duce cu gândul la posibilitatea ca tâlharii să fi folosit un gaz pentru a se asigura că victimele nu se trezesc.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 05:53
Turiştii de la un hotel din Venus, prădaţi de hoţi în timp ce dormeau. Cum au acţionat infractorii

Hoţii au intrat în camerele unui hotel din Venus peste turiştii care dormeau. Ei au profitat de faptul că uşile de la balcoanele camerelor erau deschise şi au intrat noaptea peste turişti, în timp ce aceştia dormeau. Niciunul dintre oamenii aflaţi în cele şase camere prădate nu a simţit când infractorii au acţionat, ceea ce i-a făcut să creadă că au fost sedaţi cu un gaz pentru a nu avea reacţie.

Culmea, reprezentanţii hotelului i-au luat la rost pe clienţii păgubiţi, spunându-le că ar fi trebuit să închidă uşa de la balcon. Iar primele măsuri de securitate luate pentru clienţi au fost… bileţele care îi avertizează să încuie uşile de la balcon. Poliţiştii încearcă acum să-i identifice pe hoţi.