Turneu de poker pentru VIP-uri, la Mamaia

Sezonul estival de la Mamaia va oferi luna aceasta, pe lângă cluburi, plajă și distracții de sezon, un eveniment monden deschis tuturor celor care își permit să aloce 1.100 euro pentru a participa într-un turneu de poker între vedete și personalități publice. Turneul se numește "Caelia Beach Vip Poker Tournament" și va avea loc între 16 și 19 iulie pe plaja de lux de la Caelia Beach Bar & Lounge din Mamaia.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 12:26
Turneu de poker pentru VIP-uri, la Mamaia

Pentru cine nu știe, această suma destul de piperată pentru mulți nu este o cheltuială propriu-zisă, ci o investiție într-o competiție la poker, în formatul cel mai popular, „Texas hold’em no-limit”, în urma căreia circa 12 jucători rămași din cei 100 de participanți își vor împărți fondul de premii, locului 1 urmând să-i revină peste 20.000 de euro și un trofeu care va demonstra că a fost cel mai bun bluffeur dintr-un bazin de profesioniști și amatori printre care influenceri, vedete și personalități ale vieții publice.

De altfel, prețul de intrare în turneu este undeva la jumătate, căci site-ul de jocuri online NetBet s-a asociat la acest eveniment VIP, plătind participanților bonități în valoare de 2.500 Ron, facând astfel înscrierile și mai tentante.

La turneu va participa, de pildă, cunoscutul regizor și producător Dan Chișu despre care mai puțini știu că este și un pasionat jucător de poker cu aproape jumătate de milion de dolari în premii din astfel de turnee. El se află în aceste zile în Las Vegas pentru a concura la World Series of Poker, însă și-a anunțat prezența la Caelia Mamaia, pentru care va călători înapoi în țară în mod special.

„În sfârșit, ne vom întâlni față în față”, a glumit el la adresa vedetelor în lumea cărora este foarte simpatizat. „După cum am mai spus, eu sunt căsătorit cu munca mea în cinematografie, însă am și o amanta perfectă: pokerul. Aici mă recuperez ca nicăieri, căci pokerul te relaxează fără să te adoarmă, iar mie îmi place să fiu mereu cu mintea limpede. Abia aștept să joc turneul. Nu promit că îl voi câștiga, dar e sigur că îi voi împiedica pe alții să o facă”, promite regizorul care este un nume cunoscut și simpatizat în comunitatea jucătorilor de poker.

Așadar, cine dorește să-și petreacă ore bune la masa de joc alături de Dan Chișu și de alte vedete din România, ar trebui să contacteze cât mai curând organizatorul PokerFest România, căci locurile sunt limitate și cererea crește pe zi ce trece.