TURUL II. Firea: Toţi reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi duminică în secţiile de votare din Diaspora

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL DOI. Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că toţi reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi duminică în secţiile de votare din Diaspora.

15 nov. 2014, 19:13
TURUL II. Firea: Toţi reprezentanţii PSD-UNPR-PC vor fi prezenţi duminică în secţiile de votare din Diaspora

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL DOI. „Partidul Social-Democrat asigura opinia publica asupra faptului ca reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti in sectiile de votare din Diaspora, pentru a garanta buna functionare a procesului electoral.

Respingem ferm orice fel de intoxicare ce sustine contrariul! Este regretabil ca cei de la ACL incearca sa confiste in scop electoral tema votului din Diaspora, lansand public informatii mincinoase.

Avem speranta ca si ACL se va asigura ca reprezentantii sai vor fi prezenti in sectiile de votare, tocmai pentru a nu obstructiona in vreun fel dreptul tuturor romanilor sa voteze”, a declarat Gabriela Firea.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Unde şi cum votezi. EXIT-POLL-URI şi REZULTATE. Votul în DIASPORA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne pentru a alege preşedintele ţării. 

După prima confruntare electorală din 2 noiembrie, în cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi din cei 14 înscrişi în competiţia prezidenţială – candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin – Liberale (ACL), Klaus Iohannis.  Victor Ponta a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi) în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, iar Klaus Iohannis – 30,37% (2.881.406 voturi).

Secţiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la ora 21.00, când vor fi difuzate primele cifre ale EXIT-POLL-urilor. 

Alegătorii care nu se află în localitatea de domiciliu pot vota pe liste suplimentare la orice secţie de votare. Pentru românii din străinătate au fost luat unele măsuri pentru a fi evitată aglomeraţia de la secţiile de votare.