Ţuţuianu, despre OUG pentru legile Justiţiei: Nu cred că e în regulă, trebuia discutată în partid

Senatorul PSD Adrian Ţuluianu a declarat, luni, că Ordonanţa de Urgenţă pentru modificarea legilor Justiţiei ”nu este în regulă” şi trebuia discutată în partid, mai ales că de doi ani de zile se discută despre aceste legi. Ţuţuianu a spus că nu a văzut textul ordonanţei şi nu ştie dacă ”sunt lucruri bune sau rele”.

15 oct. 2018, 10:22
Ţuţuianu, despre OUG pentru legile Justiţiei: Nu cred că e în regulă, trebuia discutată în partid

Senatorul PSD Adrian Ţuluianu a fost întrebat, luni, ce părere are despre Ordonanţa de Urgenţă care modifică legile Justiţiei şi a spus că nu este ”în regulă”.

”Nu cred că e în regulă ordonanţa, dar asta este altceva. Nu am văzut-o. Când o să văd ordonanţa o să fac comentarii cât mai avizate. Altfel, ar însemna să discut pe ce am văzut la televizor”, a spus Ţuţuianu.

Acesta a afirmat că ordonanţa ”trebuia discutată în partid”.

”Trebuia discutată în partid, mai ales că de doi ani de zile stăm pe masă cu legile Justiţiei. Ori să vi cu OUG aşa de rapid mi se pare…”, a mai declarat Ţuţuianu, care a adăugat că nu ştie dacă documentul a fost făcut ”peste noapte”.

”Nu ştiu dacă sunt lucruri bune sau rele”, a mai spus senatorul PSD.

Guvernul a adoptat OUG pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul Justiţiei., a anunţat luni ministrrul Justiţiei Tudorel Toader, care a precizat că demersul a fost necesar pentru corelarea unora dintre prevederi, pentru preluarea unora dintre recomandările Comisiei de la Veneţia, pentru preluarea unora dintre solicitările CSM.