CROATIA – DANEMARCA 1-1, 3-2 la penalty-uri în optimile de finală de la CM 2018

Croaţia s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale CM 2018, după ce a trecut la penalty-uri de Danemarca. După 90 şi, respectiv 120 de minute, scorul a fost 1-1. Modric a ratat un penalty în prelungiri, iar la loviturile de departajare danezii au ratat trei din cinci! Croaţia va juca în "sferturi" cu Rusia.

01 iul. 2018, 20:34
CROATIA – DANEMARCA 1-1, 3-2 la penalty-uri în optimile de finală de la CM 2018

Croația, una dintre surprizele plăcute de la acest Campionat Mondial, s-a calificat în sferturile de finală de la Cupa Mondială după ce a eliminat-o pe Danemarca. A fost 1-1 în timpul regulamentar, și 3-2 la penalty-uri pentru croați.

Subasic a apărat trei penaly-uri, Schmeichel doar două!

Jorgensen l-a păcălit primul pe Subasic, ăn secunda 57, cel mai rapid gol de la acest CM. Pentru ca Mandzukic să egaleze imediat! Ambele puteau face 2-1 înainte de pauză, dar Lovren a trimis pe lângă, iar Eriksen a dat o bară dintr-un șut-centrare.

Și a venit minutul 115. Când, scăpat singur cu Schmeichel, Rebic l-a driblat și a rămas cu poarta goală în față. Dar a mai făcut un pas, n-a tras direct, fiind faultat de Jorgensen. Cel mai clar penalty, doar galben pentru marcatorul golului. Iar Modric a ratat! A apărat Schmeichel, care a scos două și la loviturile de departajare. Însă Subasic, dincolo, a reușit să pareze trei!

CROATIA – DANEMARCA 1-1, 3-2 la penalty-uri

MANDZUKIC 3 / JORGENSEN 1

Penalty-uri: Eriksen ratare 0-0, Badely ratare 0-0, Kjaer GOL 0-1, Kramaric GOL 1-1, Khron-Dehli GOL 1-2, Modric GOL 2-2, Schone ratare 2-2, Pivaric ratare 2-2, Jorgesen ratare 2-2, Rakitic GOL 3-2

CROATIA: Subasic – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinic – Brozovic, Rakitic – Rebic, Modric, Perisic – Mandzukic. Selecţioner: Zlatko Dalic.

DANEMARCA: Schmeichel – Dalsgaard, Zanka, Kjaer, Christensen – Braithwaite, Knudsen, Delaney, Eriksen – Poulsen, Cornelius. Selecţioner: Aage Hareide.