ROMANIA – DANEMARCA 0-0 în Grupa E din preliminariile CM 2018. Vezi CLASAMENTUL

ROMANIA-DANEMARCA 0-0. România a remizat, duminică, 0-0 cu Danemarca pe Cluj Arena într-un meci din etapa a 5-a a Grupei E din preliminariile CM 2018. La jumătatea preliminariilor, România ocupă locul 4, cu doar 6 puncte, tot atâtea cât Armenia (locul 5). Polonia este lider, cu 13 puncte, urmată de Muntenegru şi Danemarca, fiecare cu câte 7 puncte. Kazahstan e ultima, cu 2puncte.

26 mart. 2017, 20:41
ROMANIA – DANEMARCA 0-0 în Grupa E din preliminariile CM 2018. Vezi CLASAMENTUL

ROMANIA – DANEMARCA 0-0. România a egalat un record vechi de 69 de ani: n-a reușit să marcheze în ultimele 4 meciuri (cu Rusia, Polonia, Kazahstan și Danemarca). La fel s-a întâmplat și în sezonul 1947-1948, când n-am înscris în tot atâtea partide consecutive cu Ungaria, Polonia, Albania și iar Ungaria.

ROMANIA – DANEMARCA 0-0. „Tricolorii” au început în forță meciul și după 18 minute Keșeru își trecea în cont cea mai mare ocazie a meciului! Atacantul lui Ludogoreț a trimis mult peste poartă din 6 metri! Primul șut pe poartă al danezilor a venit în minutul 20, dar Eriksen a lovit slab balonul și Tătărușanu a reținut fără probleme. După alte 5 minute, Keșeru n-a anticipat prea bine mingea și n-a ajuns-o, deși se afla la câțiva metri de poartă. Cu câteva secunde înainte de finalul primei părți, Eriksen a ratat incredibil singur cu Tătărușanu, trimițând peste poartă. După o oră de joc, Keșeru și Chipciu ratează amândoi la aceeași fază, iar imediat atacantul lui Ludogoreț a fost înlocuit cu Alibec. Cu doar două minute înainte de final, Zanka a primit un balon în careul mic, dar a trimis inexplicabil peste poartă.

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Toşca – Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici (Rotariu 76) – Stanciu – Chipciu (A. Ivan 86), Keşeru (Alibec 63).

Danemarca: Schmeichel – Kjaer (Z. Jorgensen 46), Christensen, Vestergaard –  Ankersen, Kvist, Schone (Braithwaite 70), Delaney, Durmisi – Eriksen,  Cornelius.

CLASAMENT GRUPA E

Duminică s-au mai jucat ARMENIA – KAZAHSTAN 2-0 şi MUNTENEGRU – POLONIA 1-2.