CM 2018. Suedia din nou în sferturi la Mondiale, după episodul 1994, când a întâlnit România. „Vikingii” au eliminat Elveţia

CM 2018. Suedia a reuşit o performanţă remarcabilă şi, după ce s-a calificat în optimi de pe primul loc în într-o grupă cu Germania şi Mexic, acum a reuşit să treacă în sferturi, după 1-0 cu Elveţia.

03 iul. 2018, 11:17
CM 2018. Suedia din nou în sferturi la Mondiale, după episodul 1994, când a întâlnit România. „Vikingii” au eliminat Elveţia

CM 2018. Retragerea lui Ibrahimovic a descătuşat Suedia. În lipsa liderului şi a personalităţii sale puternice, „vikingii” scriu istorie. Au eliminat Italia la barajul pentru Mondiale, au trimis Germania mai devreme acasă de la turneul final, iar acum au egalat o performanţă veche de 24 de ani, calificarea în sferturile de de finală la Campionatului Mondial de Fotbal.

În sferturi, Suedia va înfrunta câştigătoarea dintre Anglia şi Columbia. De partea sa, de remarcat că Elveţia nu a reuşit să marcheze în fazele eliminatorii ale turneelor de Cupă Mondială de 64 de ani.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 66 GOOOL Suedia! De fapt este vorba de un autogol al lui Manuel Akanji, care a deviat în propria poartă şutul lui Emil Forsberg. dacă nu era această deviere se părea că Sommer ar fi apărat mingea.

Min. 49 Ola Toivonen ratează o şansă imensă, din interiorul careului de 6 metri. Mingea trimisă de el trece peste bara transversală!

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 45 Pauză la St. Petersburg, este 0-0.

Min. 38 Acţiune frumoasă a Elveţiei în careul suedez, încheiată cu un şut din prima al lui Blerim Dzemaili, din 14 metri, însă ghiuleaua sa trece peste poarta lui Olsen.

Min. 30 Meciul este deocamdată destul de liniştit, pe alocuri chiar plictisitor. Doar două ocazii au fost consemnate până acum, ambele în dreptul Suediei, irosite de Marcus Berg. Ultima, în minutul 28, când şutul său a fost apărat excelent de Sommer.

Min. 9 Ocazie uriaşă pentru Suedia. Marcus Berg profită de o degajare greşită a lui Sommer şi ajunge singur cu acesta în 16 metri de unde şutează puternic, dar aproape de nicăieri apare piciorul unui fundaş, care blochează balonul.

Acesta este meciul cu numărul 50 pe care Suedia îl joacă la un turneu final al Campionatului Mondial de Fotbal. Dintre naţionalele care nu au câştigat niciodată competiţia, doar Mexicul are mai multe partide jucate la CM, 57.

Min. 1 A început meciul Suedia-Elveţia.

TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.Echipele de start în meciul SUEDIA – ELVETIA

SUEDIA: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Svensson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen. Selecţioner: Janne Andersson.

ELVETIA: Sommer – Lang, Djourou, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Drmic. Selecţioner: Vladimir Petrovic.

TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. SUEDIA şi ELVETIA au o istorie destul de bogată a confruntărilor directe. Din 1924 până în 2002 au fost 12 meciuri amicale și oficiale între ele. Suedia are 5 victorii, 3 meciuri s-au încheiat nedecis, iar Elvetia a câștigat 4 meciuri. SUEDIA ELVETIA, meci din optimile de finală de la CM 2018 se joacă, marţi, la Sankt Petersburg, de la ora 17:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.

TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. Câştigătoarea meciului SUEDIA ELVETIA va juca în sferturile de finală cu învingătoarea din partida Columbia – Anglia. TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.

TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. Echipele probabile la meciul SUEDIA – ELVETIA

SUEDIA: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Svensson, Ekdal, Emil Forsberg – Berg, Toivonen. Selecţioner: Janne Andersson.

ELVETIA: Sommer – Lang, Djourou, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Drmic. Selecţioner: Vladimir Petrovic.

TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. SUEDIA ELVETIA, meci din optimile de finală de la CM 2018 se joacă, marţi, la Sankt Petersburg, de la ora 17:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. SUEDIA a câştigat Grupa F (cu Germania, Mexic şi Coreea de Sud), iar ELVETIA a terminat  pe locul2  în Grupa E (cu Brazilia, Serbia şi Costa Rica). TVR transmite, marţi, de la ora 17:00, SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.