TVR LIVE VIDEO UNGARIA – ROMANIA 2015 ONLINE: 0-0. Calificarea, ca şi rezolvată

UNGARIA - ROMANIA 2015: România obţine un egal la Budapesta, 0-0 cu Ungaria, dar calificarea e aproape rezolvată.

04 sept. 2015, 15:59
TVR LIVE VIDEO UNGARIA – ROMANIA 2015 ONLINE: 0-0. Calificarea, ca şi rezolvată

UNGARIA – ROMANIA 2015: 0-0

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 11-5 16p
2. România 7-1 15p
3. Ungaria 5-3 12p
4. Finlanda 6-8 7p
5. Ins. Feroe 5-11 6p
6. Grecia 2-8 2p

 Min. 90: Final de meci, Ungaria – Romania 0-0 şi Iralnda de Nord trece pe primul loc în grupă

Min. 79: Ocazie URIASA Torje!

Celelalte rezultate din grupă: Insuele Feroe – Irlanda de Nord 1-3 / Grecia – Finlanda 0-1

Min. 67: LOVITURA LIBERA DE LA 16 M, perpendicular pe poarta, la un fault asupra lui Torje. Keseru, şut modest, peste poartă

Min. 63: Adi Popa nu găseşte spaţiul porţii, la o pasă a lui Torje

Min. 62: Keseru şi Szalai vad cartonasul galben după o încăierare pe gazon

Min. 46: Emoţii pentru Romania, la o eroare a lui Tătăruşanu

Celelalte rezultate din grupă: Insuele Feroe – Irlanda de Nord 1-1 / Grecia – Finlanda 0-0

Min. 45: Finalul primei reprize, nicio ocazie importantă de gol

Min. 39: Fază superbă realizată de Torje, finalizată cu un șut pe lângă poartă

Min. 36: Șut superb al lui Szalai, Tătărușanu respinge cu greu în corner

Min. 31: Nikolic șutează pe lângă poartă din interiorul careului mare

Min. 25: Maghiarii fac prima schimbare forțati de o accidentare: Juhasz este înlocuit cu Guzmics

Insuele Feroe – Irlanda de Nord 0-1 / Grecia – Finlanda 0-0

Min. 21: Primul șut pe poartă îi aparține lui Keșeru

Min. 20: Adi Popa vede primul cartonaș galben al meciului

Celelalte rezultate din grupă: Insuele Feroe – Irlanda de Nord 0-0 / Grecia – Finlanda 0-0

Min. 5: Dzsudzsak încearcă să-l surprindă pe Tătărușanu cu un șut de la mare distanță, însă mingea e duce pe lângă poartă

Min. 2: Keșeru expediază primul șut spre poartă, executând o lovitură liberă de la mare distanță

Min. 1: A început meciul

UPDATE, UNGARIA – ROMANIA, ECHIPE OFICIALE:

  • Ungaria: Kiraly – Fiola, R. Juhasz, Kadar, Leandro – Stieber, Elek, Tozser, Dzsudzsak – Szalai, Nikolic
     
  • România: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ – Prepeliţă, Hoban – Popa, Sănmărtean, Torje – Keşeru

UPDATE Ora 18:00. Avem echipa de start: Tătărușanu – Papp, Dr. Grigore, Chiricheș, Raț – Prepeliță, Hoban – Ad. Popa, Sânmărtean, Torje – Keșeru

UPDATE: Momente tensionate înainte de startul partidei dintre Ungaria și România.

Fanii maghiari s-au luat la bătaie cu forțele de ordine în zona propriului fan-zone. Aceștia au aruncat cu torțe, petarde și sticle în reprezentații Jandarmeriei și s-au bătut și între ei.

Galeria naționalei Ungariei nu va participa la partida cu România, protestînd față de conducerea federației maghiare.

Ladislau Boloni a vorbit despre meciul din grupa F preliminară pentru Euro 2016 dintre Ungaria și România și îi vede pe vecinii noștri favoriți.

„Eu cred că va fi un meci dificil pentru România. Am presentimentul că Ungaria e în avantaj față de naționala noastră. Budescu ar putea fi o surpriză pentru Ungaria, avînd în vedere că nu are meciuri la națională”, a spus Boloni la Dolcesport.

…despre plecarea lui Sînmărtean de la Al Ittihad: „La club, Sînmărtean a jucat două meciuri bune, iar al treilea așa și așa. Dar nu a jucat mijlocaș ofensiv. Nu pot să spun eu daca el va pleca de la Al Ittihad”.

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. România întâlnește Ungaria, de la ora 21:45, la Budapesta, într-un meci decisiv în preliminariile Campionatului European din 2016. Meciul Ungaria-România va fi transmis în format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net începând cu ora 21:45. 

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. Partida România – Ungaria este una de o importanță majoră pentru stabilirea liderului grupei F. Se anunță un duel strâns care se va desfășura pe cea mai nouă arenă din țară.

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. România – care se află pe locul 7 în clasamentul FIFA – pare favorită, cel puțin pe hârtie în disputa cu Ungaria. Amintim că ultima victorie maghiară în meciurile directe a avut loc în urmă cu mai bine de trei decenii.

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. România și Ungaria s-au întâlnit de 25 de ori până acum în istorie, iar palmaresul este favorabil gazdelor de azi. Maghiarii au câștigat de 12 ori, 7 partide s-au încheiat la egalitate în timp ce România are numai 6 victorii.

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. Vineri seară, un succes ar putea asigura calificarea României la campionatul din Franța de anul viitor, în timp ce un eșec ar fi similar cu o invitație a Ungariei la lupta pentru șefia grupei.

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. Joi, Ilie Năstase și Rică Răducanu, membri ai Departamentului pentru Tineret și Sport din UNPR, i-au transmis un mesaj de susținere selecționerului echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu.

UNGARIA – ROMÂNIA LIVE TEXT. „Tata Puiu, vrem calificare! Să te întorci acasă cu trei puncte! Îți urăm succes, șefule!”, i-au transmis Ilie Năstase și Rică Răducanu președintelui Departamentului pentru Tineret și Sport al UNPR.7 în clasamentul FIFA, România pare favorită, cel puțin pe hârtie în disputa de la Budapesta. Ultima victorie maghiară în meciurile directe s-a înregistrat în urmă cu mai bine de 34 de ani. Pe 13 mai 1981, în preliminariile Cupei Mondiale din Spania – 1982, maghiarii câștigau cu 1-0 la Budapesta, grație unui gol marcat de Fazekas.

După 6 meciuri disputate, România e lider în grupa F. Tricolorii au acumulat 14 puncte, cu 3 peste fotbaliștii maghiari și au doar un singur gol primit. Reușita i-a aparținut ungurului Dzsudzsak, cel care a marcat din lovitură liberă în disputa tur de la București.

TVR LIVE VIDEO UNGARIA – ROMANIA 2015 ONLINE: România și Ungaria s-au întâlnit de 25 de ori până acum în istorie iar palmaresul este favorabil gazdelor de azi. Maghiarii au câștigat de 12 ori, 7 partide s-au încheiat la egalitate în timp ce România are doar 6 victorii.

Iordănescu are o singură absență importantă pentru disputa din această seară. Selecționerul nu va putea conta pe inchizătorul Mihai Pintilii. Fostul jucător al Stelei este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și va reveni probabil în primul 11 la disputa cu Grecia.

Fazele VIDEO de la partida România Ungaria vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei, când meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

ECHIPA PROBABILĂ A UNGARIEI

Ungaria (4-2-3-1): Kiraly – Fiola, Juhasz, Guzmics, Leandro – Toszer, Elek – Stieber, Nemeth, Dzsudzsak – Nikolic

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. „ROMANIA trece printr-un moment favorabil prin prisma locului ocupat în grupă și al celui din clasamentul FIFA. Am avut probleme încă de la convocarea jucătorilor, legate de situația unora dintre ei, care evoluează în străinătate, dar și de forma altora. Din nefericire, necazurile au continuat cu problemele de sănătate ale lui Filip, Chiricheș și Torje. Încă avem probleme medicale, dar sperăm că le vom depăși” a afirmat selecționerul înain te de meciul UNGARIA ROMANIA, care va fi LIVE VIDEO la TVR 1.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. Iordănescu s-a referit și la absențele din lotul pe care îl pregătește: „Regretăm că nu-i avem pe Marica, Stancu, Gardoș, jucători accidentați, și pe Pintilii, un jucător extrem de important pentru echipa națională, care este suspendat”. „În proporție de 50% am făcut echipa pentru meciul de vineri, restul rămâne de văzut cum voi dormi la noapte”, a continuat, ironic, Anghel Iordănescu.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. „Va fi un meci extrem de dificil, ei vor face tot ce le stă în putință să câștige, cum ne dorim și noi să câștigăm. Cum ei joacă în fața propriilor spectatori, va fi un meci dificil. Cu siguranță își doresc să prindă unul dintre cele două locuri care asigură calificarea directă la EURO 2016”, a precizat selecționerul despre meciul UNGARIA ROMANIA.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. Iordănescu a recunoscut că presiunea este mai mare acum la națională după ce echipele de club au ratat calificarea în grupele cupelor europene: „Este o presiune mai mare pe națională după eliminarea echipelor de club din cupele europene. Aveam nevoie ca echipele noastre să se califice, pentru emulația și starea jucătorilor, mai ales de la Steaua și Astra. Moralul lor conta enorm când veneau la echipa națională. Este pentru prima oară după 11 ani când nu avem o reprezentantă în cupele europene”.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat lista oficială a jucătorilor ce vor fi trecuți pe foaia de joc la meciul UNGARIA ROMANIA, care va fi LIVE VIDEO la TVR 1.

1 Costel PANTILIMON
2 Paul PAPP
3 Răzvan RAȚ
4 Cosmin MOȚI
5 Ovidiu HOBAN
6 Vlad CHIRICHEȘ
7 Alexandru CHIPCIU
8 Claudiu Bumba
9 Denis ALIBEC
10 Alexandru MAXIM
11 Gabriel TORJE
12 Ciprian TĂTĂRUȘANU
13 Claudiu KEȘERU
14 Iasmin LATOVLEVICI
15 Dorin GOIAN
16 Alexandru MĂȚEL
17 Lucian SÂNMĂRTEAN
18 Andrei PREPELIȚĂ
19 Florin ANDONE
20 Constantin BUDESCU
21 Dragoș GRIGORE
22 Adrian POPA
23 Silviu LUNG

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. Istoria duelurilor fotbalistice directe UNGARIA ROMANIA are radacini inca din perioada interbelica, mai precis din 1931. De atunci, primele selectionate ale celor doua tari au disputat 25 de jocuri, dupa cum urmeaza:

4 octombrie 1931 / Ungaria – ROMANIA 4-0 (Cupa Europei Centrale)

24 septembrie 1933 / ROMANIA – Ungaria 5-0 (Cupa Europei Centrale)

4 octombrie 1936 / ROMANIA – Ungaria 1-2 (amical)

20 octombrie 1939 / ROMANIA – Ungaria 1-1 (amical)

19 mai 1940 / Ungaria – ROMANIA 2-0 (Cupa Dunarii)

30 septembrie 1945 / Ungaria – ROMANIA 7-2 (amical)

12 octombrie 1947 / ROMANIA – Ungaria 0-3 (Campionatul Balcanic si al Europei Centrale)

6 iunie 1948 / Ungaria – ROMANIA 9-0 (Campionatul Balcanic si al Europei Centrale)

24 octombrie 1948 / ROMANIA – Ungaria 1-5 (amical)

15 iulie 1952 / ROMANIA – Ungaria 1-2 (Jocurile Olimpice – Helsinki 1952)

19 septembrie 1954 / Ungaria – ROMANIA 5-1 (amical)

26 octombrie 1958 / ROMANIA – Ungaria 1-2 (amical)

29 aprilie 1972 / Ungaria – ROMANIA 1-1 (prel. CE Belgia 1972)

14 mai 1972 / ROMANIA – Ungaria 2-2 (prel. CE Belgia 1972)

17 mai 1972/ Ungaria – ROMANIA 2-1 (baraj calif. CE Belgia 1972)

13 mai 1981 / Ungaria – ROMANIA 1-0 (prel. CM 1982)

22 septembrie 1981 / ROMANIA – Ungaria 0-0 (prel. CM 1982)

14 octombrie 1998 / Ungaria – ROMANIA 1-1 (preL. CE 2000)

15 iunie 1999 / ROMANIA – Ungaria 2-0 (prel. CE 2000)

2 iunie 2001 / ROMANIA – Ungaria (prel. CM 2002)

5 septembrie 2001 / Ungaria – ROMANIA 0-2 (prel.CM 2002)

12 august 2009 / Ungaria – ROMANIA 0-1 (amical)

22 martie 2009 / Ungaria – ROMANIA 2-2 (prel. CM 2014)

6 septembrie 2013 / ROMANIA – Ungaria 3-0 (prel. CM 2014)

11 octombrie 2014 / ROMANIA – Ungaria 1-1 (prel. CE 2016)

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. Bilantul general, pana in prezent, este unul favorabil tarii vecine la vest, Ungaria impunandu-se de 12 ori, in vreme ce Romania a castigat doar 6 jocuri, iar 7 dispute s-au incheiat nedecis.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR 1. Meciul UNGARIA ROMANIA are loc vineri, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta, LIVE VIDEO la TVR 1.

UNGARIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE: Cum a fost la Bucureşti

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR ROMANIA a debutat în preliminariile lui Euro 2016 cu o victorie, 1-0, în Grecia, în timp ce UNGARIA a pierdut, acasă, 1-2 cu Irlanda de Nord. Din GRUPA F mai fac parte Finlanda şi Insulele Feroe. Meciul ROMANIA-UNGARIA va fi LIVE VIDEO la TVR.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR ROMANIA Click pe FOTO pentru LIVE VIDEO

ROMANIA UNGARIA 1-1: Gol Ungaria din fază fixă!

ROMANIA UNGARIA 1-0: GOOOOOOOL Raul Rusescu.

Min. 30: Romania – Ungaria 0-0, nicio ocazie clară de gol

Min. 13: Peluza din spatele porţii României este evacuată din cauza incidentelor.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Echipele de start

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR ROMANIA: 12. Ciprian Tătăruşanu – 6. Vlad Chiricheş, 15. Dorin Goian, 21. Dragoş Grigore, 3. Răzvan Raţ (căpitan) – 5. Ovidiu Hoban, 8. Mihai Pintilii – 20. Alexandru Maxim, 7. Alexandru Chipciu, 17. Lucian Sânmărtean – 9. Raul Rusescu. Selecţioner: Victor Piţurcă. 

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Rezerve: 1. Costel Pantilimon, 23. Silviu Lung jr – 2. Cosmin Moţi, 4. Srgian Luchin, 10. Cristian Tănase, 11. Gabriel Torje, 13. Claudiu Keşeru, 14. Iasmin Latovlevici, 16. Florin Gardoş, 18. Andrei Prepeliţă, 19. Bogdan Stancu, 22. Gabriel Enache. 

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR UNGARIA: 1. Gabor Kiraly – 8. Jozsef Varga, 21. Zsolt Korcsmar, 21. Roland Juhasz, 4. Tamas Kadar – 10. Zoltan Gera, 6. Akos Elek – 14. Gergo Lovrencsics, 7. Balazs Dzsudzsak (căpitan), 18. Zoltan Stieber – 11. Adam Szalai. Selecţioner: Pal Dardai. 

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Rezerve: 22. Denes Dibusz, 12. Balazs Megyeri – 2. Krisztian Simon, 3. Mihaly Korhut, 5. Attila Fiola, 9. Daniel Tozser, 15. Adám Gyurcso, 20. Istvan Kovacs, 13. Zsolt Kalmar, 19. Tamas Priskin, 17. Nemanja Nikolic, 16. Roland Varga. 

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Arbitri: William Collum; arbitri asistenţi: William Conquer, Graham Chambers; arbitru de rezervă: Francis Connor; arbitri asistenţi adiţionali: John Beaton, Brian Colvin (toţi din Scoţia) 

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR. Click aici pentru a vedea meciul

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR In aceasta seara, in grupa F se vor mai disputa meciurile Finlanda – Grecia si Irlanda de Nord – Feroe, de la ora 21:45.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Clasamentul grupei F: 1. Finlanda 3p, 2. Irlanda de Nord 3p, 3. Romania 3p, 4. Feroe 0p, 5. Grecia 0p, 6. Ungaria 0p.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR La EURO 2016 se califica automat primele doua clasate, in timp ce locul trei disputa baraj.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Imnul Naţional cântat înainte de ROMANIA-UNGARIA 3-0:

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Victor Piţurcă a declarat înaintea meciului ROMANIA-UNGARIA că Balazs Dzsudzsak, Zoltan Gera, Adam Szalai şi Gergo Lovrencsics sunt cei mai periculoşi jucători ai maghiarilor. ROMANIA-UNGARIA se joacă, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO la TVR şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR „Dacă nu eşti atent la Dzsudzsak (n.r. – atacantul Balazs Dzsudzsak) în orice fracţiune de secundă poate să facă diferenţa. La fel Gera (n.r – mijlocaşul Zoltan Gera) care are execuţii formidabile din afara careului. Szalai (n.r. – atacantul Adam Szalai) de asemenea e foarte puternic, Lovrencsics (n.r. – atacantul Gergo Lovrencsics) e iar un jucător extrem de periculos. În rest, ca echipă nu cred, dar oricum trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. E un jucător valoros care este şi într-o formă foarte bună. Ne-a pus probleme destul de mari când am jucat împotriva lor”, a spus Piţurcă într-o conferinţă de presă, înainte de ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Piţurcă a menţionat că Ungaria este periculoasă la fazele fixe. „Un punct forte al Ungariei sunt fazele fixe. Din fază fixă am şi primit gol în Ungaria, de fapt, ambele goluri de atunci au fost din faze fixe. Echipa Ungariei va veni să îşi vândă scump pielea, pentru că este un meci extrem de important deoarece un eventual meci pierdut i-ar cam scoate. După două jocuri pierdute şansele lor nu ar mai fi mari”, a adăugat el.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Schimbarea selecţionerului Attila Pinter cu Pal Dardai înaintea acestei partide i-a creat probleme lui Victor Piţurcă. „Este destul de dificil pentru mine şi staful tehnic. E normal, pentru că nu ştim nimic despre ideile şi strategia lui Pardai. Dar în acelaşi timp nici el nu poate să schimbe foarte mult. Numai ca aşezare în teren, ştiu eu, poate să joace cu doi atacanţi, poate să ne presioneze, aşa am înţeles că ar veni. Dar noi suntem pregătiţi. Vom lupta pentru victorie şi numai pentru victorie”, a mai afirmat Piţurcă.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Gheorghe Hagi consideră că mijlocaşul stelist Lucian Sânmărtean ar fi foarte util echipei naţionale în partida cu Ungaria. „E un jucător foarte bun, într-o formă foarte bună. În meciurile de acasă ai nevoe de jucători buni, el e un jucător care crează superioritate numerică, are pase decisive, poate ajuta mult echipa unde sunt spaţii mai reduse. Acolo trebuie să ai jucători care să creeze superioritate numerică şi să dea pasa finală. Nu ar fi nicio surpriză să joace Sânmărtean”, a mai spus Hagi.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Pal Dardai, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Ungariei, a precizat că va juca ofensiv la Bucureşti şi nu intenţionează să se închidă în apărare, în meciul de sâmbătă, ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Întrebat ce tactică va adopta în meciul contra României, fostul internaţional Pal Dardai a spus, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă: „Suntem la finalul pregătirilor. Vom ataca, nu ne vom închide în apărare. Aveţi o arenă frumoasă, dar eu am jucat şi pe stadioane mai mari. Nu m-am ocupat de informaţiile provenite de la Miriuţă”, a spus Pal Dardai.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Întrebat dacă România este favorita grupei după victoria obţinută, în primul meci, contra Greciei, selecţionerul Ungariei a arătat: „România se luptă pentru primul loc în grupă, noi pentru locul trei”.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Poliţia Română a dispus măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR. Aproape 6.400 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe traseele de deplasare de la intrarea în ţară până în Capitală, în aeroporturi şi gări, precum şi în municipiul Bucureşti, pentru ca participanţii la competiţia sportivă să se bucure în linişte de eveniment. Poliţia Română a luat măsuri suplimentare în conformitate cu prevederile Planului de măsuri al M.A.I., pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, împreună cu Jandarmeria Română. În acest sens, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, aproape 6.400 de poliţişti sunt angrenaţi, la nivel naţional, în misiuni de menţinere a ordinii publice şi protecţie a suporterilor.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Astfel, măsurile de ordine publică şi fluenţă rutieră pe traseele de deplasare de la frontiera ungaro-română, precum şi din celelalte zone ale ţării, până în Bucureşti, sunt asigurate de către 4.509 de poliţişti, dintre care 650 de poliţişti de la rutieră, 2.041 de ordine publică, 846 de poliţişti de la transporturi şi 972 de poliţişti din alte structuri. Poliţiştii Secţiilor Regionale de Transporturi acţionează în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători ce converg către municipiul Bucureşti. De asemenea, pentru o călătorie în siguranţă a suporterilor maghiari care se deplasează cu trenul special din Ungaria, poliţişti cunoscători ai limbii maghiare sunt la datorie, pentru prevenirea oricăror evenimente neplăcute.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Traficul rutier va fi restricţionat în Bucureşti, sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 12:00, progresiv, până la defluirea totală a spectatorilor pe: str. Tony Bulandra, str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, str. Vatra Luminoasă, între şos. Mihai Bravu şi str. Pierre de Coubertin, bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău, str. Pierre de Coubertin, între şos. Iancului şi rondul de la intrarea în stadionul Naţional Arena, str. Serg. Vasile Şerbănică, cât şi pe străzile ce acced în str. Vatra Luminoasă şi în str. Maior Coravu.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Partida, transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 19.00, va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi va fi precedată şi urmată, la TVR 1, de „Studio Fotbal”, emisiune moderată de Tudor Furdui.

Întâlnirea de sâmbătă seară este, pentru reprezentativele României şi Ungariei, meciul direct cu numărul 25 şi al 12-lea oficial. Ungaria nu a mai reuşit victoria asupra tricolorilor din 1981, când întâlnirea la Budapesta dintre cele două echipe, în preliminariile Cupei Mondiale 1982, s-a încheiat cu scorul de 1-0.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR Ultimele meciuri directe între cele două echipe s-au finalizat cu scorurile de 3-0 şi 2-2, în preliminariile Cupei Mondiale 2014, 2-0 şi 2-0 în preliminariile Cupei Mondiale 2002, 1-1 şi 2-0 în preliminariile Euro 2000 – acel 2-0 fiind prima noastră victorie, în iunie 1999, cu Gheorghe Hagi revenit la naţională şi cu Victor Piţurcă antrenor. Bilanţul lui Piţurcă în ceea ce priveşte meciurile cu Ungaria este de două egaluri în deplasare (1-1 şi 2-2) şi două victorii clare acasă (2-0 şi 3-0).

ROMANIA-UNGARIA, cel mai aşteptat meci al toamnei, are loc în GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016 şi poate fi urmărit LIVE VIDEO şi ONLINE pe RomaniaTV.netROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR