ŞOC în LIGA I. „U” Cluj riscă să piardă două meciuri cu 0-3 la MASA VERDE

Veste cumplită pentru "U" Cluj: Comisia de Recurs a dat dreptatea Concordiei Chiajna, care a contestat dreptul de joc al lui Marius Martac, în partida încheiată 1-1."U" Cluj va pierde meciul cu 0-3 la "masa verde". În plus, ardelenii vor pierde şi cele trei puncte din meciul cu ACS Poli Timişoara (2-1 pe teren).

24 apr. 2014, 18:35
ŞOC în LIGA I. „U” Cluj riscă să piardă două meciuri cu 0-3 la MASA VERDE

Marius Martac a fost transferat temporar de Oţelul Larisa la Corona Braşov pentru perioada 07.08.2013 – 30.06.2014, dar şi-a încheiat contractul cu braşovenii înainte de expirarea termenului pentru transferul temporar şi a semnat cu „U” Cluj. Iniţial, Departamentul Competiţii al LPF a dat dreptatea Universităţii în litigiul cu Chiajna.

Oficialii Chiajnei s-au adresat şi Comisiei de Recurs, din cadrul FRF, deoarece au contestat legitimarea lui Martac şi nu dreptul său de joc, iar Federaţia se pare că a dat dreptate Chiajnei. În urma acestei decizii, Universitatea va pierde cu 0-3 atât jocul cu Concordia, cât şi pe cel cu ACS Poli şi va rămâne fără cele 4 puncte obţinute pe teren, în aceste partide. Astfel, clujenii vor ajunge pe locul 15, ultimul retrogradabil, cu 29 de puncte, scrie ProSport.

„Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, iar până vineri aşteptăm motivarea pentru a ştii exact paşii pe care trebuie să-i urmăm. Dreptatea este de partea noastră”, a declarat Vlad Munteanu, preşedintele lui U Cluj.