Ucigaşul bodyguard-ului omorât în bătaie, condamnat la 9 ani de închisoare. VIDEO cu bătaia

Criminalul bodyguardului omorât în bătaie într-un bar din Neamţ a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Victima a fost bătută cu parul și cu picioarele timp de 22 de minute. A reuşit să fugă cu maşina, dar şi-a dat ultima suflare la volan.

RomaniaTV.net
25 feb. 2017, 07:17
Ucigaşul bodyguard-ului omorât în bătaie, condamnat la 9 ani de închisoare. VIDEO cu bătaia

Cătălin Manole (24 ani) din Săvineşti a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Neamț, la 9 ani de închisoare pentru omor calificat. Totadată, acesta trebuie să achite familiei victimei suma de 250.000 lei ca despăgubiri.

Crima s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august 2016, într-un bar din centrul localităţii Roznov. Victima, Dan Muscalu – zis ”Codiță”, a fost bătut cu parul și picioarele timp de 22 de minute. Deși nu i-a fost fracturat niciun os, după zecile de lovituri primite s-au format mai multe leziuni și hematoame care în final au condus la stop cardiac.

După loviturile primite aproape jumătate de oră, victima a reușit să fugă, împreună cu un prieten, cu mașina proprie, dar la un moment dat, în comuna Borleşti, a leşinat. Trecătorii au anunțat la 112 dar medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva pe bărbat.

În jurul acestei crime s-au țesut diverse poveşti cu amenințări între doi patroni de cluburi rivale şi cu pioni.din partea celor două tabere puşi mereu pe scandal pentru a alunga clienții şi a crea o stare de teamă. Aşa susțin unii martori că s-a ajuns în acea seară la crimă, după ce „Codiță” ar fi venit din nou pus pe scandal, în clubul rival celui pentru care lucra.

VIDEO cu bătaia: