Ucigaşul cântăreţei din Gorj a fost prins după trei ani de la tragedie. Era chiar prietenul ei VIDEO

Ucigaşul cântăreţei din Gorj a fost descoperit abia după trei ani de la accidentul rutier în care a murit fata. Criminalul a fost arestat preventiv.

RomaniaTV.net
09 ian. 2016, 07:49
Ucigaşul cântăreţei din Gorj a fost prins după trei ani de la tragedie. Era chiar prietenul ei VIDEO

În urmă cu trei ani, Alina Firiza, o tânără de 20 de ani, cântăreaţă de muzica populară din Gorj, avea să moară în urma unui tragic accident rutier.

Bărbatul este acuzat că a pus-o pe cântăreaţă la volan, după accident, deşi el condusese maşina. Ancheta care a durat trei ani a scos la iveală modul şocant în care şoferul a încercat să demonstreze că este nevinovat. Tânăra era în comă când prietenul ei a pus-o pe locul şoferului, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav în Gorj. Şoferul unui autocar a lovit un bărbat, după care a fugit de la locul faptei VIDEO

Bărbatul circula cu peste 150 de kilometri la oră, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp. La cateva zile dupa accident, Alina a murit, iar la momentul respectiv s-a spus ca ea a fost de vină pentru producerea accidentului.

Alina Firiza, cântăreaţă de muzică populară, a murit la 19 ani, iar accidentul cumplit s-a petrecut pe o şosea din Gorj. Bărbatul circula cu peste 150 de kilometri la oră, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp. Potrivit anchetatorilor, Sergiu Adrian Geagu era cel care se afla la volanul maşinii, dar, după accident, acesta a mutat-o pe tânără la volan.