Ucigaşul elevei de la Iaşi şi-a recunoscut crima. Tânăra a fost strangulată din gelozie

Suspectul în cazul crimei de la Iaşi şi-a recunoscut vina. Acesta este totcmai iubitul fetei, are, la fel ca şi victima, vârsta de 16 ani, şi le-a spus procurorilor că a premeditat totul.

RomaniaTV.net
01 mart. 2015, 11:19
Ucigaşul elevei de la Iaşi şi-a recunoscut crima. Tânăra a fost strangulată din gelozie

Conform procurorilor, crima de sâmbătă, de la Iaşi, s-ar fi comis pe fondul geloziei, băiatul suspectând-o pe fată că l-ar înşela.

Cei doi tineri şi-au dat întâlnire în Parcul Copou, iar la un moment dat băiatul i-a spus fetei că are o surpriză pentru ea, anume că i-a cumpărat un colier. El i-a cerut tinerei să se întoarcă cu spatele să-i pună colierul, iar aceasta l-a ascultat, moment în care a sugrumat-o cu un colier din plastic folosit pentru strângerea capacelor roţilor de maşini şi care avea un mecanism ce se blochează, fiind imposibil de dat jos fără a fi tăiat.

Cei doi adolecenţi formau un cuplu, iar în ultima perioadă se certau tot mai des.

Citeşte şi Adolescentă găsită MOARTĂ într-un parc din Iaşi. Tânăra a fost strangulată FOTO

Victima se numeşte Elena Diana Gugulica, avea 16 ani, şi era domiciliată în municipiul Iaşi. Criminalul se numeşte Eduard Perju şi are tot 16 ani. Când a fost reţinut, băiatul avea asupra sa colierul din plastic folosită la uciderea elevei.

Tânărul şi-a recunoscut crima şi, de asemenea, le-a spus anchetatorilor că şi-a premeditat fapta. Fata de 16 ani a fost găsită căzută pe o alee din Parcul Copou, sâmbătă după-amiază, trecătorii sunând la 112. Echipajul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.