Ucraineanca care A INDIGNAT întreaga lume. S-a pozat cu obiecte FURATE de la locul tragediei aviatice FOTO

Lipsa de respect faţă de victimele tragediei aviatice din Ucraina a atins paroxismul. O tânără care locuieşte în regiunea controlată de rebelii pro-ruşi a postat pe internet o fotografie cu un rimel care a aparţinut uneia dintre victime.

25 iul. 2014, 18:50

Ucraineanca Ekaterina Parkhomenko, din localitatea Torez, situată în apropiere de locul unde s-a prăbuşit joia trecută avionul Malaysia Airlines, a stârnit indignare în întreaga lume, ea postând pe Instagram o fotografie în care arată un produs cosmetic care aparține uneia dintre victime.

Acest rimel vine de la Amsterdam sau, mai degrabă, de pe câmp, dacă ştiţi ce vreau să spun„, a scris pe Instagram ucraineanca de 20 de ani.

Mai mult, ea a postat două selfie-uri, unul fără machiaj, celălalt machiată cu rimelul în cauză. Întrebată dacă nu cumva este o glumă, tânăra a răspuns: „Nu, nu! O o cunoștință de-a mea, un tâlhar, mi l-a adus …„.

Ea se descrie ca fiid „separatistă” şi spune că urăşte tot ceea ce este ucrainean. Presa internaţională a relatat pe larg despre jefuirea în masă a victimelor zborului MH17, fiind furate mai multe telefoane, aparate foto, bijuterii şi alte obiecte de valoare.

Având în vedere amploarea pe care a luat-o această poveste cu rimelul, ucraineanca a fost forțată să îşi închidă conturile de pe rețelele de socializare.