Udrea: Ce se va întâmpla cu o eventuală cerere de arestare a lui Tăriceanu care ar ajunge la vot

Elena Udrea a postat luni un mesaj pe Facebook, în care întreabă retoric cum va fi votată în Senat o cerere de arestare a şefului acestei Camere, Călin Popescu Tăriceanu, în condiţiile în care Ilie Sârbu "a fost sinucis politic". Totodată, fosta şefă PMP îl atacă pe noul lider al grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, care ar fi fost ales în opinia Elenei Udrea, pentru "calităţile de bun executant, dovedite ca şef al Comisiei Nana".

31 aug. 2015, 14:04
Udrea: Ce se va întâmpla cu o eventuală cerere de arestare a lui Tăriceanu care ar ajunge la vot

Elena Udrea vorbeşte din nou pe pagina sa de Facebook despre ipoteza arestării lui şefului Senatului, deşi DNA a precizat ca acesta nu face subiectul vreunui dosar aflat în cercetare.

Citeşte şi: Udrea, despre criza imigranţilor: Iohannis să se poziţioneze tranşant pe acest subiect

„Intrebare:
Acum, dupa ce Ilie Sarbu «a fost sinucis» politic si va pleca pe o onorabila sinecura la Curtea de Conturi, lasand functia de lider de grup la Senat noii puteri a PSD, ce credeti ca se va intampla cu o eventuala cerere de arestare a lui Calin Popescu Tariceanu care ar ajunge la vot?

Desigur, domnul senator Fifor care a preluat conducerea grupului, a precizat ca nu a fost impus de Dragnea, a fost ales in urma unei competitii democratice.Probabil au contat calitatile de bun executant, dovedite ca sef al Comisiei Nana”, a precizat fosta şefă PMP pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a DESPĂRŢIT de IUBITUL EI, afaceristul Valentin Chifu

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu are calitatea de suspect/inculpat în nicio cauză instrumentată de DNA, a precizat Direcţia Naţională Anticorupţie, la solicitarea RomaniaTV.net.

EXCLUSIV. DNA: Călin Popescu Tăriceanu NU ARE calitatea de suspect sau inculpat în niciun dosar