Udrea, despre greva japoneză a liberalilor: Câtă ipocrizie. Nu este nicio diferenţă între PNL şi PSD

Fosta şefă PMP critică aspru, pe Facebook, greva japoneză a liberalilor, spunând că un proiect de lege al votului prin corespondenţă a fost depus în Parlament încă din 2013, însă a fost respins de două ori de PNL, alături de PSD. În acest sens, Udrea consideră că "cel mai onest" era ca cele două partide "să rămână împreună aşa cum au fost, în USL"

04 oct. 2015, 17:42
Udrea, despre greva japoneză a liberalilor: Câtă ipocrizie. Nu este nicio diferenţă între PNL şi PSD

Fosta şefă PMP îi acuză de ipocrizie pe liberali pentru faptul că atunci când a fost depusă prima dată legea votului prin corespondenţă în Parlament a fost respinsă chiar de ei.

Citeşte şi: Dragnea, despre greva japoneză a PNL: Ori este numai un JOC de IMAGINE, ori, dacă nu, să spună

„Câtă ipocrizie la PNL! Anunţă că face două luni de grevă japoneză pentru că PSD nu doreşte să adopte Legea votului prin corespondenţă! Serios???

În realitate, exista un proiect bun al votului prin corespondenţă depus de PMP în Parlament încă din 2013 şi respins de două ori de PNL, de fiecare dată alături de PSD. O dată în februarie 2014, când cele două partide erau USL şi au votat împotrivă şi, a doua oară în decembrie 2014 când şi liberalii şi social democraţii s-au opus acestei legi.

Aşa că, scutiţi-ne de demagogie şi penibil! Nu este nicio diferenţă între PNL şi PSD şi, cel mai onest era să rămână împreună aşa cum au fost, în USL”, a scris Elena Udrea, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarii liberali vor intra de luni în grevă japoneză, în semn de protest față de situația privind adoptarea legii votului prin corespondență.