Udrea îl ascultă pe Băsescu: Mai puţină cochetărie nu strică. Poşetele nu-s aşa de indispensabile

Liderul PDL Elena Udrea, candidat declarat la şefia partidului, a comentat vineri declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, în care acesta o sfătuia să îşi ia poşete mai ieftine şi să coboare de pe tocurile înalte. Udrea a spus astfel că, în politică, până la urmă femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică, iar poşetele nu sunt indispensabile, precum iPhone-ul.

15 feb. 2013, 09:57
Udrea îl ascultă pe Băsescu: Mai puţină cochetărie nu strică. Poşetele nu-s aşa de indispensabile

„Sunt şi eu de acord că poţi acoperi reuşite mari cu erori mici. După atâtea subiecte legate de cochetăria mea, sunt întru totul de părere că în politică până la urmă femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică. Deci dacă asta este cheia rezolvării problemelor de percepţie, atunci O.K., până la urmă nu-s poşetele aşa de indispensabile ca telefonul sau ca iPhone-ul„, a spus deputatul PDL, potrivit RFI.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că Elenea Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învaţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui „să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine” şi să mai renunţe la tocuri.

El a spus că Elena Udrea a avut curajul să depună moţiune pentru şefia PDL fără să îi fie frică de faptul că dacă nu va reuşi va fi dată afară.

Băsescu a mai spus că Udrea se confruntă cu probleme mai mici decât cele cu care el s-a confruntat.

„Când eşti controversat, ai o singură opţiune: să te baţi să arăţi că nu tu ai furat flota. Ea trebuie să se descalţe de pantofii cu toc foarte înalt. Trebuie să mai lase din poşetele alea cu care a venit în politică, să ia poşete mai ieftine. Nu a avut problemele pe care pe mine m-au obligat să plec din Parlament”, a declarat Băsescu.

PDL îşi va alege conducerea într-o Convenţie Naţională, pe 23 martie. Deocamdată s-au înscris în cursă actualul preşedinte al formaţiunii, Vasile Blaga şi deputatul Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi Turismului.