Udrea răspunde criticilor lui Cristian Preda: E problema dânsului

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi, referindu-se la criticile pe care i le-a adus europarlamentarul Cristian Preda, că este problema sa 'dacă el crede că e bine să lovească în echipa care l-a trimis la Bruxelles', potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
21 aug. 2014, 13:07
Udrea răspunde criticilor lui Cristian Preda: E problema dânsului

‘PMP este un partid democratic, dacă crede că este bine să lovească în echipa care l-a trimis la Bruxelles, în situaţia în care nimeni nu i-a mai oferit această şansă a doua oară, probabil că ştiu oamenii de ce, atunci e problema dânsului’, a spus Udrea la o conferinţă de presă.

Vicepreşedintele PMP Cristian Preda a solicitat marţi în Colegiul Naţional al partidului demiterea Elenei Udrea din fruntea PMP.

‘Am fost singurul care am considerat că ea (n.r. – Elena Udrea) trebuie să fie demisă, ceilalţi au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniţă şi să o pună şi prezidenţiabil. Iarăşi, am fost împotriva acestei candidaturi’, a susţinut Preda.

Preda a declarat, joi, că a decis să rămână în PMP şi s-a pronunţat pentru ‘un soi de pact de neagresiune’ între candidaţii la prezidenţiale din zona de centru-dreapta, adăugând că se teme de o ‘autodiscreditare’ a dreptei.

Preda a precizat, la RFI, că va rămâne vicepreşedinte al PMP, chiar dacă se află ‘într-o minoritate extraordinară’.