Udrea spune că l-a avertizat pe Cocoş să fie atent la „OPORTUNIŞTII” din jurul lui: Îmi pare rău pentru el

Elena Udrea a declarat, miercuri, că l-a avertizat de "foarte multe ori" pe fostul ei soţ, Dorin Cocoş, să fie atent la "oamenii din jurul lui, la oportunişti" şi să aibă grijă ca afacerile pe care le desfăşoară să fie legale. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 11:08
Udrea spune că l-a avertizat pe Cocoş să fie atent la „OPORTUNIŞTII” din jurul lui: Îmi pare rău pentru el

„I-am spus de foarte multe ori să aibă grijă la oamenii din jurul lui, la oportunişti, la oameni care caută să câştige apropiindu-se de cei care la un moment dat sunt la Putere. Am făcut lucrul acesta, dar ce a făcut fostul meu soţ nu are nicio legătură cu activitatea mea. Ceea ce eu am sperat este ca activitatea soţului meu să nu fie una care a încălcat legea”, a spus Elena Udrea, la Adevărul Live.

Liderul PMP a repetat ceea ce a spus şi în campanie că ea nu a discutat cu Dorin Cocoş despre afacerile lui şi că nu a fost preocupată de acestea.

Este foarte complicat să vină să-i povestească soţiei cu amănunte totul despre activitatea sa. (…) Aveam foarte puţin timp. Ceea ce eu am sperat şi am spus soţului meu a fost să aibă grijă cu cine stă de vorbă şi să aibă grijă ca afacerile să fie legale”, a declarat Udrea.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea: Am semnalat NEREGULILE la ANRP din timpul Guvernului Boc. Nu neg prietenia cu Alina Bica

Aceasta a amintit şi de acuzaţia din campanie că la ea au ajuns bani din cei 9 milioane din dosarul Microsoft.

„Din informaţiile de la oamenii din dosar, am încercat să aflu, banii aceia sunt blocaţi întrun cont în Elveţia a domnului Pescariu. Am obţinut această informaţie în timpul campaniei. Sper din tot sufletul că fostul meu soţ va putea să aibă răspunsuri la acuzaţiile care i se aduc. Eu îmi asum prietenia cu doamna Bica şi faptul că am fost căsătorită cu domnul Cocoş şi îmi pare rău pentru ce i se întâmplă”, a conchis Udrea.