UIMITOAREA poveste a bărbatului care trăieşte cu o FAŢĂ CRESCUTĂ pe PIEPT. Ce s-a întâmplat este EXTRAORDINAR

Un bărbat din China, desfigurat în urma unui accident de muncă, trăieşte acum cu o nouă faţă crescută de doctori pe piept, acesta fiind doar începutul unui complicat transplant de faţă pentru a-i reda vechea identitate.

14 nov. 2014, 09:16

Yan Jianbin, un bărbat din nordul Chinei, se afla la serviciu atunci când s-a curentat în momentul în care a vrut să verifice funcţionarea unui transformator de înaltă tensiune. Cu toate că nu a murit, el şi-a pierdut ochiul drept şi nasul, fiind complet desfigurat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Şase tinere şi o frumoasă VEDETĂ şi-au fotografiat fundurile NEBRONZATE, renunţând la bikini FOTO

După operaţii, doctorii au recurs la un nou tratament, care ar putea să îi ofere o nouă faţă. Astfel, o echipă de doctori a început reconstituirea feţei bărbatului printr-o operaţiune de creştere a unei grefe de piele pe pieptul pacientului. Iniţial, pentru a creşte suprafaţa de piele, pacientul a fost injectat cu soluţie salină. 

Citeşte şi Atunci şi acum. Cum arăta „Femeia Barbie” înainte de a-şi face operaţii estetice GALERIE FOTO

Ulterior, vor fi ataşate grefe de piele în cadrul unei intervenţii chirurgicale de durată. Astfel, reconstruirea feţei ar putea dura doi ani şi va consta în şase operaţii.