UIMITOR! Alege floarea preferată şi află secretul ascuns al sufletului tău!

Ce floare te atrage cel mai mult? Care este cea mă frumoasă, din punctul tău de vedere? Să fie macul, irisul, laleaua, trandafirul? Sau poate crinul, orhideea, violetă? Sau ești, mai de grabă, atras de margaretă, narcisă sau floarea soarelui? Te-ai hotărât? Acum citește se secret ascuns are sufletul tău, în funcție de alegerea făcută.

07 dec. 2018, 20:39
UIMITOR! Alege floarea preferată şi află secretul ascuns al sufletului tău!

MAC

Daca iti place macul, sufletul tau este vibrant, entuziast. Iti place sa petreci. Esti creativ, iubesti sa inveti lucruri noi. Talentul tau este sa-ti exprimi personalitatea unica. Multi te considera magnetic si esti greu de uitat. De fapt, macul este simbolul amintirii  si deseori sunt utilizati in comemorarile soldatilor cazuti in primul razboi mondial.

Sufletul tau ascunde dorinta de a profita de ceilalti. Ca opiumul care se produce din semintele de mac, poti distruge spriritului unui om. Incearca sa nu faci asta!

 IRIS

Iris provine din limba greaca si s-ar traduce prin „curcubeu”. Irisul este simbolul optimismului, o calitate a carei valoare este la fel de pretioasa ca oala de aur ascunsa la capatul curcubeului. Daca esti atras de aceasta floare esti o persoana cu spirit artistic, cu o imaginatie salbatica. Irisul mai este si simbolul spiritualitatii, al credintei.

Sufletul ascunde tendinta de a te plictisi repede si de a nu-ti tine promisiunile. Iti este greu sa te tii de o rutina, cat de simpla ar fi ea. Incearca sa iei micul dejun la aceeasi ora si sa faci in fiecare seara o plimbare. Vei vedea cat de bine iti va prinde si un program in viata.

 LALEA

Multi oameni asociaza laleaua cu Olanda, insa ea poate fi intalnita in multe tari, de la Africa de Nord, Grecia, Turcia, Ucraina, la China. Daca iti place aceasta floare, esti o persoana incantata de calatorii. Nu iti este frica de schimbare, te adaptezi usor. Esti sensibil, generos, intelept.

Secretul sufletului tau este ca iti place sa exagerezi. Nu ai autocontrol.

TRANDAFIR

Oamenii asociaza trandafirul cu iubirea. Daca iti place aceasta floare, esti o fire pasionala si romantica. Apreciezi traditiile si poti fi de moda veche uneori. Iti place sa aduci la suprafata ce este mai bun din ceilalti.

Secretul sufletului tau este ca ai si spini, ca si trandafirul. Cauti excelenta, perfectiunea si cand nu o gasesti esti extreme de critic. Incearca sa-i apreciezi pe ceilalti asa cum sunt, cu bunele si relele lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.