Uimitor! Ce se întâmplă dacă consumi hrean dimineaţa, pe burta goală

Hreanul ne ajuta pe toti sa curatam corpul de toxine acumulate intr-un timp scurt si are putere de vindecare asupra bolilor. Medicina populara este negata de multi, dar proprietatile hreanului s-au dovedit a fi puternice timp de secole.

17 sept. 2014, 20:35
Uimitor! Ce se întâmplă dacă consumi hrean dimineaţa, pe burta goală

Astazi, multi oameni se bazeaza pe ea si trateaza cu succes o serie de boli. Uitati de pastile si purificat corpul cu o reteta simpla cu hrean, care va elimina toate toxinele acumulate in corpul dumneavoastra. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, pentru ca este comoara cea mai pretioasa din lume.

Nu putem nega puterea plantelor, dar este adevarat ca, in scopul de a vindeca boli, este nevoie de perseverenta si de timp un pic mai mult pentru a obtine rezultatele dorite. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui sa fie un obstacol.

CITEŞTE ŞI 10 afrodisiace naturale. Alimente care iti dau „foc”

Remediul pe baza de plante pe care vi-l oferim astazi este de a purifica organismul de toxinele daunatoare. Acesta este foarte usor de preparat. Mai intai de toate, trebuie sa va procurati radacina de hrean. Radacina de planta ar trebui sa fie de aproximativ 10 cm, nu este nevoie de mai mult, acesta este suficienta. Dupa aceea, se spala bine si de da printr-o razatoare fin. Se taie 3 felii de mere mijlocii si se zdobeste. Adaugati-le la radacina rasa de hrean. Adaugati la amestec o lingura de miere si 100 de grame de vin de casa. Se amesteca bine toate aceste ingrediente de vindecare.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro