Uimitor! Noi teorii privind Triunghiul Bermudelor

Oceanografii au descoperit două piramide de cristal în centrul Triunghiului Bermudelor, la o adâncime de 2000 de metri. Specialiştii spun că una dintre cele două piramide este mult mai mare decât Piramida lui Keops din Egipt.

RomaniaTV.net
09 ian. 2017, 09:41
Uimitor! Noi teorii privind Triunghiul Bermudelor

Ipoteze diverse

Unii specialisti considera ca aceste piramide au fost construite pe uscat, dar au fost inghitite de apa la ultima schimbare de poli a pamantului. In timp de altii considera ca un cutremur mare a dus la scufundarea piramidelor. Sunt si voci care cred ca aceste cristale erau sursa de energie pentru legendarul popor din Atlantida.

Citeşte şi  S-a rezolvat misterul Triunghiului Bermudelor. Ce au descoperit meteorologii pe filmarile NASA

Cum au fost descoperite piramidele

Desi despre existenta piramidelor se stie inca de la sfarsitul anilor ’60 nu s-a vorbit prea mult despre ele. Medicul naturopat Ray Brown, aflat in vacanta in Caraibe, a facut cateva scufundari si a descoperit accidental piramida gigantica. Nu a putut sa studieze prea mult structura acesteia intrucat oxigenul din rezervor era pe sfarsite, asa ca a trebuit sa urce la suprafata. A putut doar sa aduca la suprafata o mica bucata de cristal.

Potrivit unor teorii, Atlantida se baza pe puterea cristalelor, iar cercetatorii au descoperit ca structura piramidelor poate genera, stoca si distribui energie. Asa cum se intampla si in zona piramidelor egiptene. Cu cat piramida este mai mare, cu atat puterea ei creste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO