UIMITOR! Povestea câştigătoarei MISS UNIVERS care NU a ÎMBĂTRÂNIT deloc în 50 de ani FOTO

Câştigătoarea Miss Univers din anul 1965 uimeşte cu corpul său. Astfel, ea dă impresia că în 50 de ani de la eveniment nu a îmbătrânit deloc. Povestea sa este una uimitoare care merită ştiută.

23 oct. 2014, 17:02

Apasra Hongsakula, în vârstă de 67 de ani, era prima femeie de origine thailandeză care câştiga titlul de „Miss Univers” în anul 1965, devenind cea mai frumoasă femeie din lume. Inedit este faptul că după jumătate de secol arată la fel de bine, având o piele fără riduri şi o siluetă de invidiat.

Citeşte şi MISS WORLD 2014. A fost desemnată reprezentanta României la concurs FOTO

Astfel, cele mai recente fotografii o înfăţişează pe Apasra Hongsakula cu chipul său fin ca pielea de bebeluş, lipsit de riduri şi imperfecţiunile specifice vârstei sale înaintetate. Cu toate că există speculaţii potrivit cărora ea şi-a supus corpul mai multor operaţii estetice şi tratamente anti-îmbatranire de peste 2.5 milioane de dolari, purtătorul său de cuvânt spune că singurul lucru pe care l-a schimbat a fost coafura, lucru care o întinereşte vizibil. În prezent, ea este proprietara unui centru de înfrumuseţare al cărei imagine este, normal, chiar ea.

Citeşte şi S-a deschis prima clinică de SEX ORAL din LUME. Cum arată şi cât costă o „CONSULTAŢIE” FOTO