UIMITOR. Un TRIB NECUNOSCUT din AMAZON a luat pentru prima oară contact cu CIVILIZAŢIA VIDEO

Un trib necunoscut din Amazon a luat pentru prima oară contact cu civilizaţia după ce satul lor a fost ars în întregime de dealerii de droguri.

01 aug. 2014, 15:34

Un incident inedit a uimit cercetătorii din Brazilia, după ce un trib necunoscut, parte a grupului lingvistic Pano, a fost filmat în timp ce încerca să ia contact cu civilizaţia după ce locul lor de baştină a fost distrus de tăietorii ilegali de lemne şi de dealerii de droguri din zona respectivă.

Citeşte şi Incredibila POVESTE a BĂRBATULUI care şi-a REGĂSIT MAMA după 14 ani de căutări trăind într-un trib FOTO

Imaginile au fost surprinse la sfârşitul lunii iunie, însă au fost oferite de abia acum publicităţii. Într-o secvenţă un bărbat oferă nativilor, înarmaţi cu arcuri cu săgeţi, un ciorchine de banane. Jaminawa Jose Correia, o persoană care vorbeşte limba tribului respectiv, spune că oamenii au plecat din zona lor natală în căutare de arme şi de aliaţi pentru a ţine piept celor care îi atacă. 

Citeşte şi Povestea INSULEI în care TOTUL este PERMIS: Bărbaţii îşi pot SCHIMBA soţiile între ei oricând doresc FOTO

Ei au descris că au fost atacaţi de oameni care nu erau nativi şi mulţi localnici au murit în urma gripei şi a difteriei. O echipă din partea guvernului a fost trimisă pentru a-i ajuta. Conform autorităţilor, în Amazon trăiesc peste 77 de triburi care nu au luat niciodată contact cu civilizaţia modernă.