UITE CINE DANSEAZĂ, o nouă emisiune de divertisment, din 6 martie. S-au aflat şi ultimii doi concurenţi celebri

UITE CINE DANSEAZĂ este un nou show de divertisment marca Pro TV şi a atras deja atenţia prin faptul că două dive ale micului ecran de la noi, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, vor fi de această dată colege de platou, după ce ani de zile au fost rivale atât în carieră, cât şi în plan personal. 12 vedete de la noi se vor înfrunta în ringul de dans, ultimele două nume din "echipă" fiind Lili Sandu şi Liviu Teodorescu.

RomaniaTV.net
22 feb. 2017, 15:24
UITE CINE DANSEAZĂ, o nouă emisiune de divertisment, din 6 martie. S-au aflat şi ultimii doi concurenţi celebri

UITE CINE DANSEAZĂ o va avea printre concurenţi şi pe Lili Sandu, au anunţat, miercuri, producătorii, iar al 12-lea nume de vedetă din cadrul show-ului va fi Liviu Teodorescu, devenit cunoscut în showbiz după ce a făcut parte din LaLa Band, trupă creată pentru serialul „Pariu cu viaţa”, difuzat în anii trecuţi de Pro TV.

Incepand din 6 martie, Lili Sandu va participa in calitate de concurent la show-ul „Uite cine danseaza” şi este nerabdatoare sa inceapa antrenamentele. „Sunt bucuroasa sa incep aceasta primavara in pasi de dans, intr-un nou proiect la Pro TV! Am fost intotdeauna fascinata de eleganta dansului si de pasiunea pe care o transmite. Din punctul meu de vedere, dansul reprezinta un mod de a exprima emotie si de a spune o poveste. Sunt pregatita sa invat sa dansez si sper ca publicul ma va sustine si imi va da energia de care am nevoie sa reusesc sa transform aceasta provocare intr-un spectacol de care sa ne bucuram impreuna”, a declarat Lili Sandu pentru protv.ro.

Citeşte şi Andreea Marin, prima declaraţie după ce s-a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu

Lili Sandu este actriţă şi cântăreaţă şi a apărut în mai multe emisiuni de divertisment ale postului TV, iar acum a acceptat provocarea de a demonstra că prin dans se pot genera o multitudine de trăiri şi stări.

UITE CINE DANSEAZĂ va avea un juriu format din Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu, iar prezentatoare va fi Mihaela Rădulescu.

Pe lângă alăturarea Mihaela Rădulescu – Andreea Marin, show-ul mai propune o situaţie inedită: Antonia și Alex Velea, care formează un cuplu în viaţa privată, vor fi rivali în ring.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relaţia cu Andreea Marin. „Eu fac mereu diferenţa între muncă şi…”

Ceilalţi zece concurenţi vor fi Marius Manole, Sandu Lungu, Rona Hartner, Lili Sandu, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Anca Serea, Joseph Hadad, Dana Budeanu şi, potrivit libertatea.ro, Liviu Teodorescu.