Despre coregrafiile prezentate de concurenti in cea de-a doua editie Uite cine danseaza!

Au deschis seara de dans pe acordurile celei mai ascultate piese in limba araba! Liviu Teodorescu si Marica Derdene au oferit un spectacol incendiar la Uite cine danseaza.

Octavian Strunila si Oana Botez au adus bucuria si sarbatoarea pe scena. Coregrafia lor i-a atras atentia chiar si lui Mihai Petre: „I-am vazut dezmortindu-se cu niste palmute interesante.”

Un moment de dans ca o vacanta! Lili Sandu a fost pusa in evidenta printr-o coregrafie de zile mari. Vedeta si coregraful ei au redat perfect atmosfera de relaxare si i-au bucurat pe cei prezenti cu energia lor. 


Vezi aici coregrafiile puse in scena in cea de-a treia editie Uite cine danseaza!

Dansul traditional evreiesc l-a facut sa se simta acasa. Joseph Hadad, greu de recunoscut pe scena „Uite cine danseaza”. Faimosul bucatar a demonstrat din nou ca poate da viata unor personaje memorabile.

Antonia si Paolo, explozie de culoare si energie! Pana si Mihai Petre i-a privit cu interes. Au dansat Bollywood si au electrizat publicul.

Dans rusesc, intr-o maniera originala! Marius Manole si Olesia ne-au dus intr-o calatorie prin Rusia. Creativitatea si dorinta de a reusi au fost atuurile lor.

Dansul care a ridicat temperatura pe ringul de dans! Alex Velea si Ecaterina, miscari africane de senzatie.

Anca Sina Serea a venit pe scena cu piciorul bandajat si i-a multumit coregrafului ei pentru tot ce a facut pana acum. Regulile show-ului spun ca un concurent poate sa nu prezinte un dans intr-o editie si sa nu fie eliminat. Anca si Nicolai nu au reusit sa isi prezinte coregrafia din cauza problemelor de sanatate ale vedetei.

Anca Sina Serea: „Imi pare rau ca nu am stiut ce sa fac si am fost pusa in incurcatura in aceasta seara. Mi-as fi dorit sa arat dansul pe care l-am invatat. Imi doresc sa nu fie ceva foarte, foarte rau. O sa-mi fie greu sa stau una sau doua zile acasa si nu o sa pot sta linistita stiind ca am un nou dans de invatat. O sa merg zilnic la recuperare si sper sa ma fac bine repede si sa pot sa dansez„.

Mihai Petre: „Am fost de-a dreptul impresionat.” Desi este un tip dur, reuseste sa se descurce minunat la dans. Sandu Lungu, complet schimbat pe ringul „Uite cine danseaza” pe minunatele ritmuri grecesti.

In urma voturilor publicului, Joseph Hadad si Georgiana Craita au parasit competitia dansului.

Uite cine danseaza! – Traieste bucuria dansului!