Uli Hoeness, aproape de ieşirea din închisoare

Uli Hoeness, fostul președinte al clubului de fotbal Bayern Munchen, condamnat pentru fraudă fiscală, a cerut să fie eliberat anticipat, potrivit declarațiilor făcute marți de avocatul său.

03 nov. 2015, 17:02
Uli Hoeness, aproape de ieşirea din închisoare

Uli Hoeness are șanse mari să-i fie aprobată cererea, în virtutea legislației existente în acest domeniu în Germania.

„Da, este adevărat”, a afirmat avocatul său, Michael Nesselhau, pentru agenția DPA, confirmând o informație apărută în cotidianul Bild Zeitung.

Fostul șef al lui Bayern poate pretinde, la 63 de ani, o eliberare anticipată pentru bună purtare la mijlocul lunii martie a anului viitor, așa cum îi dă posibilitatea dreptul german. Potrivit presei germane, el are toate șansele s-o obțină, în măsura în care lucrează deja în cadrul clubului bavarez.

Hoeness a fost condamnat în martie 2014 la trei ani și jumătate de închisoare pentru că a omis să declare fiscului în jur de 28,5 milioane de euro. El a fost încarcerat într-o închisoare din Bavaria.

Fostul președinte al lui Bayern beneficiază deja de la începutul anului de un regim de semi-libertate, care-i permite să petreacă doar nopțile în închisoare. El poate ieși în timpul zilei și se ocupă de echipele de juniori ale lui Bayern.