ULTIMA afacere încheiată de Oana Zăvoranu! A mai pus mâna pe câteva sute de mii de euro FOTO

Face ce face și reușește să uimească pe toată lumea. Iar dacă lumea nu o credea în stare să facă afaceri care mai de care mai rentabile, iată că, la sfârșitul acestui an, Oana Zăvoranu a demonstrat că știe să facă bani, cu adevărat.

29 dec. 2015, 09:24
ULTIMA afacere încheiată de Oana Zăvoranu! A mai pus mâna pe câteva sute de mii de euro FOTO

Conform unor surse extrem de apropiate de Oana Zăvoranu, de curând, bruneta a făcut afacerea imobiliară a sfârșitului de an, scrie spynews.ro. Mai exact, așa cum anunțase că își dorește, casa în care a locuit mama ei, Marioara, din Afumați a fost vândută, în sfârșit, iar suma care i-a intrat în conturi este destul de mare pentru ca în următorii ani să nu aibă nicio problemă financiară.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, decizie scandaloasă în ceea ce o priveşte pe bunica ei. Ce a putut să îi facă vedeta

Asfel, spun sursele, Oana Zăvoranu a vândut casa din Afumați în care Marioara și-a petrecut ultimii ani de viață pe o sumă aflată în jurul a 200.000 de euro, cumpărătorii fiind niște turci care au negociat, timp de o lună, la sânge cu Querida.

Înainte de a vinde casa, Oana Zăvoranu a făcut însă un gest creștinesc, ea donând toate hainele mamei sale oamenilor nevoiași, sute înghesuindu-se, cu această ocazie, în fața porților vilei pe care a înstrăinat-o pentru suma care îi asigură liniștea financiară vedetei care, spune ea, se bate cu foști și actuali acționari ai firmei mamei sale pentru a descoperi unde au fost dosite câteva milioane de euro din averea care i se cuvine.