Ultima dorinţă a primului iubit al Elenei Băsescu înainte să moară. „Mamă, tată, dacă se întâmplă ceva…”

Suferinţă fără margini în familia primului iubit al Elenei Băsescu! Înainte să fie răpus de cancer, Cristi Toporan, le-a cerut părinţilor săi să nu plângă după el şi să ţină sicriul închis, pentru ca prietenii lui să nu vadă cum a ajuns din cauza bolii.

27 oct. 2016, 10:34
Ultima dorinţă a primului iubit al Elenei Băsescu înainte să moară. „Mamă, tată, dacă se întâmplă ceva…”

De patru zile, lacrimile familiei Toporan curg fără încetare, informează România TV. Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu a fost condus joi pe ultimul drum după ce a pierdut lupta cu o boală grea. Cu ultimele puteri, tânărul le-a spus părinţilor săi ce îşi doreşte înainte de moarte.

Citeşte şi Lovitură grea pentru Elena Băsescu: Primul iubit a murit la numai 35 de ani! VIDEO

„Mamă, tată, dacă se întâmplă ceva rău cu mine, să nu plângeți, să nu urlați. Să vă îmbrăcați frumos la înmormântarea mea și să-mi lăsați coșciugul închis, cu o poză frumoasă pe el, ca prietenii mei să-și amintească de mine așa cum eram”, a spus tânărul.

Ultimele trei săptămâni de viață au fost crâncene. Nu a mai putut mânca nimic și parcă refuza să mai trăiască. Ajunsese să cântărească doar 35 de kg.

Coşmarul pentru familia Toporan a început în decembrie 2014 când au aflat de crunta boală. Apropiaţii susţin că tratamentul a costat 30.000 euro lunar, iar pentru asta tatăl lui Toporan a vândut tot ce avea inclusiv, două iahturi.

Citeşte şi Adriean Videanu, cercetat pentru abuz în serviciu pe vremea când era primarul Capitalei

Dărămât de vestea morţii tânărului a fost şi Adriean Videanu. Cu ani în urmă, fiica lui a fost prietena lui Cristi Toporan.

Vizibil afectat, Videanu a mers la priveghiul tânărului, a depus o cruce din flori albe şi a încercat să-l îmbărbăteze pe tatăl lui Cristi, devastat de durere. Videanu a părăsit cu lacrimi în ochi biserica.