Ultima imagine cu Anca Pop înainte de a muri le-a dat fiori fanilor FOTO

Ultima imagine postată de Anca Pop pe contul său de Instagram le-a dat fiori fanilor. În fotografie, artista se uită spre Dunăre, fluviul în apele căruia și-a găsit sfârșitul.

18 dec. 2018, 12:11

Anca Pop a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, libertatea.ro. Artista a pierdut controlul volanului și a ajuns în apele fluviului la malul căruia s-a născut în urmă cu 34 de ani. Tânăra a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și a plonjat cu mașina în Dunăre în zona viaductului Şviniţa din judeţul Mehedinţi.

Citeşte şi Cine este vedeta Playboy care a murit azi-noapte

Scafandrii care au intervenit la fața locului au descoperit în autoturism trupul unei femei. Fanii au descoperit, însă, un detaliu cutremurător. Ultima fotografie postată de Anca Pop pe contul său de Instagram, pe 15 noiembrie, este făcută chiar la malul Dunării.

Îmbrăcată cu jeanși o helancă roșie și o vestă groasă, artista stă pe un ponton și se uită nostalgică spre apele Dunării.

‘Deci nu se poate așa ceva…. să puna o asemenea poza și să moară înecată chiar în Dunăre.. fără cuvinte.. piele de găină…’, a scris unul dintre cei care urmăresc contul artistei. Un alt fan scrie ‘Ultima ei poză postată să fie chiar de la Dunăre… te face sa te simti într-un fel….. condoleanțe familiei!’.

Anca Pop, cunoscută după numele de scenă „Shamanca”, a avut mai multe colaborări internaționale, cântând inclusiv cu Goran Bregovici. Născută pe 22 octombrie 1984 la Moldova Nouă, Anca Pop și-a lansat primul album pe 12 iulie 2017 în Japonia.

Acesta include piese precum „Free Love’, „Super Cool’, „Ring Around’, „Loco Poco’ și „Ederlezi’. În 2008 a colaborat cu Goran Bregovici pe albumul Champagne for Gypsies pentru care a scris două dintre piese. La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love’, exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august.