Ultima înregistrare telefonică cu Denisa, ţi se ridică părul pe tine. Cântăreaţa vorbeşte despre problemele de sănătate

Avem ultima înregistrare telefonică cu Denisa Răducu. Artista a povestit că se simte bine şi că abia aşteptă să se întoarcă pe scenă. Mai mult, ea a vorbit şi despre tratamentul naturist pe care l-a urmat.

RomaniaTV.net
26 iul. 2017, 13:25
Ultima înregistrare telefonică cu Denisa, ţi se ridică părul pe tine. Cântăreaţa vorbeşte despre problemele de sănătate

„Am văzut cât de multă lume mă iubeşte. Şi le mulţumesc din suflet, pentru că sunt mii de mesaje pentru mine. Şi le mulţumesc din suflet. Este adevărat că am ceva probleme de sănătate, este adevărat că am fost la Viena. Dar nu m-au gonit acasă, cum s-a scris, că nu mai aveau ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine şi eu sunt foarte, foarte optimistă”, spunea Denisa într-o emisiune tv.

Minodora, prietenă apropiată a artisei, s-a oferit să o ajute, dar Denisa a mărturisit că nu are nevoie decât de linişte. 

 „Te rog din suflet, să-mi spui, dacă împreună cu ceilalţi colegi ai mei, te putem ajuta în vreun fel. Dacă ai nevoie de bani, dacă ai nevoie financiar. Probabil că sunt costuri pentru medicamentaţie, pentru spitalizări, pentru dus încolo, încoace. Dacă noi putem să facem ceva pentru tine. Dacă este nevoie de chestia asta, te rog, din inimă. Te rog din suflet să nu-ţi fie ruşine. Pentru că nu ai avea de ce. Foarte frumos. Şi să ne comunici chestia asta”, spunea Minodora. 

„Da, mă emoţionezi maxim Minodora. Mulţumesc din suflet, Minodora. Gestul tău este de apreciat, dar nu am nevoie de nimic. Chiar nu am nevoie. Eu ştiu că totuşi sunt costuri. Îmi trebuie linişte, atât. Este adevărat că faci un tratament naturist acum şi că te-a ajutat foarte mult? Da, este adevărat. Abia aşteptă să revin pe scenă„, a spus Denisa.

Citeşte şi: Denisa şi-a sunat tatăl înainte să moară! Ce l-a rugat pe părintele său

Peste o mie de oameni au participat marţi la funeraliile Denisei Răducu care au avut loc la Ştefăneşti, în Vâlcea. Trupul neînsufleţit al Denisei Răducu a ajuns, marţi dimineaţa, în jurul orei 7.00, la casa din Ştefăneşti unde artista a copilărit.

Cei doi părinţi ai manelistei şi-au dorit să fie păstrată discreţia în ziua în care s-au despărţit de fiica lor, aşa că au luat mai multe măsuri. O firmă de pază nu a permis fotografierea sau filmarea în curte sau în casă. În plus, poliţişti din judeţele Vâlcea şi Olt au asigurat ordinea la ceremonie.

La înmormântarea Denisei Manelista a fost prezent şi Florin Peşte, unchiul tinerei, dar şi cel care a lansat-o în lumea manelelor. Pe ultimul drum, Denisa a fost condusă de Adi de la Vâlcea, Şuşanu, Cristian Rizescu şi alţi colegi de breaslă.â

Citeşte şi: Părinţii Denisei s-au certat la înmormântare

Interpreta a fost înmormântată în satul natal din Vâlcea, în cimitirul din curtea Mânăstirii Morunglav, aflată de 500 de metri de casa bunicilor săi. Cu toate acestea, cortegiul funerar a parcurs două sate ale localităţii, oprindu-se în trei intersecţii, unde cei cinci preoţi au ţinut o slujbă.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, din cauza cancerului la ficat.

Potrivit Mediafax, autorităţile din Ştefăneşti au anunţat că în fiecare an, pe 14 august, vor organiza un Festival al lăutarilor, în memoria Denisei Răducu.

Denisa se pregătea să devină mamă! Denisa Răducu îşi găsise fericirea alături de bărbatul iubit şi îşi dorea enorm un copil. Veselă, plină de viaţă şi cu un zâmbet molipsitor, Denisa privea cu încredere spre viitor. Alături de iubitul ei, tânăra voia să-şi întemeieze o familie frumoasă.

„Eu abia aştept momentul în care o să fiu mămică, eu cred că asta e menirea unei fete. Când o să găsesc cu cine, o să mă pun pe treabă. Nu-mi lipseşte nimic… sănătate-mi doresc pentru familia mea, Dumnezeu mi le-a organizat aşa în felul ăsta, m-a surprins, nu mă aşteptam să am o viaţă atât de frumoasă. Contează foarte mult oamenii care sunt în jurul meu, cei care mă cunosc şi ştiu cum sunt eu cu adevărat… visez la momentul în care o să am un bebeluş aici în burtă”, spunea Denisa intr-un interviu.

Citeşte şi:

Ultima înregistrare cu Denisa Răducu a stârnit polemici. Ce s-a întâmplat de fapt AUDIO

Mesaj cutremurător transmis de Fuego în ziua înmormântării Denisei Răducu

Superstiţia din cauza căreia Denisa Răducu nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă