Ultima MINUNE din România. Chipul maiorului Mişa a apărut pe biserica pe care a ctitorit-o VIDEO

Chipul ctitorului bisericii din localitatea giurgiuveană Clejani a apărut chiar pe tencuiala lăcaşului de cult. Maiorul Mişa Anastasievici a fost înmormântat în biserica ridicată chiar de el, iar trupul său este neputrezit de 129 de ani.

RomaniaTV.net
22 iul. 2014, 14:13
Ultima MINUNE din România. Chipul maiorului Mişa a apărut pe biserica pe care a ctitorit-o VIDEO

Situată la 30 de kilometri de Capitală, în judeţul Giurgiu, localitatea Clejani a devenit loc de pelerinaj pentru credincioşi din toată ţara. Oamenii vin aici pentru a vedea cu ochii lor minunea.

Potrivit România TV, chipul celui care a ctitorit biserica a apărut pe unul din pereţii lăcaşului de cult în urmă cu mai mulţi ani. Pentru că la început nu le-a venit să creadă, localnicii au încercat să văruiască locul.

Totul în zadar- chipul maiorului Mişa a apărut din nou. „Această apariţie este un semn divin. Am văzut faţa maiorului Mişa în criptă şi este foarte asemănătoare. Faţa , barba, de altfel cum este şi în tabloul din biserică„, a spus o localnică, pentru România TV. „Cred că e un semn, vrea să ne transmită ceva. sufletul lui probabil că încă este prezent aici„, este de părere un alt locuitor al comunei.

Bătrânii din sat susţin că este vorba despre un semn divin, chipul maiorului Mişa apărând chiar deasupra locului unde el obişnuia să stea în biserică.

Înmormântat în lăcaşul sfânt pe care el însuşi l-a ctitorit, corpul maiorului nu a putrezit, deşi au trecut de la moartea sa 129 de ani. Unii cred că ar fi vorba despre o tehnică specială de îmbălsămare, dar mulţi îl consideră pe maiorul Mişa un sfânt care le îndeplineşte dorinţele. Biserica din localitatea Clejani face parte din patrimoniul naţional. Pereţii lăcaşului de cult au fost pictaţi în 1865 de Gheorghe Tătărescu.