ULTIMA ORĂ. Ce se întamplă cu coeficientul Stelei în Europa dupa schimbarea numelui în FCSB

Steaua se numeşte, de joi, FCSB, şi pentru că societatea este înfiinţată în 2003 pierde palmaresul istoric al CSA Steaua.

30 mart. 2017, 08:26
ULTIMA ORĂ. Ce se întamplă cu coeficientul Stelei în Europa dupa schimbarea numelui în FCSB

AFAN anunta ca schimbarea denumirii nu va afecta coeficientul echipei pentru cupele europene. Steaua va putea profita in continuare de punctele adunate, chiar daca isi schimba numele din acte.

Gigi Becali primeşte lovitura decisivă de la Armată. FCSB, exclusă din CUPELE EUROPENE

„Tinand cont de titularitura pe care o va avea de maine, in primul rand Steaua va avea o alta denumire. Societatea juridica FCSB ramane cu coeficientul prevazut, acest lucru nu va fi afectat. Nu se schimba mare lucru, valoarea contractelor ramane, imtelegerile cu jucatorii raman in vigoare.

OFICIAL FRF: FCSB va avea palmaresul începând cu 2003

Aceasta este consecinta intolerantei, trufiei, asta este rezultatul abuzurilor altora. Eu nu cunosc ce s-a tranzactionat in 2003, asta cunosc avocatii, insa eu am atras atentia inca din toamna lui 2015 asupra a ceea ce urmeaza sa se intample. Am indemnat la calm, intelegere si echilibru. Cand vrei sa iesi din foame pe carca lui Becali, sa profiti de pe urma lui Becali, nu e ok.

Gigi Becali anunţă că Steaua îşi schimbă numele DEFINITIV. Cum se va numi peste 24 DE ORE

Toata lumea are de suferita cum, in special cei care iubesc acest club”, a declarat Dumitru Costin, secretar general al AFAN.