Ultima profeţie a lui Nostradamus se va împlini anul acesta. Ceva groaznic se va întâmpla pe 25 noiembrie

Ultima profeţie a lui Nostradamus pentru anul 2015 prevesteşte un cutremur mare în această toamnă. Potrivit profetului, anul acesta vor avea loc dezastre naturale, conflicte militare, dar şi pandemii, iar totul va culmina cu un seism puternic ce va lovi Statele Unite şi va distruge California.

22 apr. 2015, 09:36
Ultima profeţie a lui Nostradamus se va împlini anul acesta. Ceva groaznic se va întâmpla pe 25 noiembrie

Celebrul profet Nostradamus, ale cărui catrene, deși scrise cu cinci secole în urmă, continuă să fascineze lumea, a avertizat că în 2015, un cutremur puternic va lovi în Statele Unite, informează România TV

Citeşte şi Al treilea război mondial va începe când România va fi la pământ din punct de vedere economic şi politic

Mai exact, profetul spune că un mare cutremur va lovi Lumea Nouă, adică pământurile din vest. Iar California, aflată de-a lungul uneia dintre cele mai active şi mai periculoase falii din lume, ar putea fi locul unde se va întâmpla.

Citeşte şi GERMANIA va câştiga AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL prezice omul care a anticipat venirea comunismului

Nostradamus a avertizat că seismul se va produce atunci când planeta Mercur se va afla în Săgetător, iar planeta Saturn va fi ascunsă. Ceea ce, potrivit astrologilor, se va întâmpla pe 25 noiembrie 2015. Tot pentru anul acesta, profetul prevesteşte o erupţie de proporţii a vulcanului Vezuviu, care va afecta serios Italia. De asemenea, spune că medicina va descoperi elixirul longevităţii, dar că oamenii nu se vor putea bucura foarte mult timp de el, pentru că radiaţia solară va „prăji” Pământul.

Specialiștii care îl descifrează pe Nostradamus spun că aproximativ 70% dintre profeţiile acestuia s-au îndeplinit până acum.