Ultima zi de priveghi la căpătâiul Ilenei Ciuculete VIDEO

Zeci de oameni au ajuns deja la capela unde este depus sicriul Ilenei Ciuculete. Soţul a venit şi el și a izbucnit în lacrimi. Între timp, ies la iveală noi detalii despre boala care a răpus-o fulgerător pe artistă. Colegii de breaslă cred ca artista ştia că este bolnavă, dar nu a vrut să facă acest lucru public, informează România TV.

17 mart. 2017, 10:09
Ultima zi de priveghi la căpătâiul Ilenei Ciuculete VIDEO

Vineri este ultima zi de priveghi la căpătâiul Ilenei Ciuculete. La scriu au venit colegi, apropiaţi, dar şi oameni simpli din toate colţurile ţării. Copiii artistei au refuzat să dea declaraţii presei.

A plecat o zână frumoasă dintre noi„, a spus Maria Cârneci.

Artistul-preot Cristian Pomohaci a fost surprins de jurnaliştii de la spynews.ro cântând o melodie bisericească, adaptată special pentru fosta lui colegă.

Citeşte şi Ultima dorinţă a Ilenei Ciuculete. Ce mesaj a transmis pentru ultima sa zi pe pământ

Maria Dragomiroiu crede că Ileana Ciuculete şi-a ascuns problemele de sănătate.

În aceste zile, soţul şi cei doi copii ai artistei au stat mereu lângă sicriu.

Ileana Ciuculete va fi înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti, dar până atunci este depusă la capela Bisericii Costeasca din Bucureşti. Soţul ei, Cornel Galeş, nu se desparte de sicriul artistei şi este un monument de durere. Nimeni nu reuşeşte să-l aline, oricât ar încerca, şi, mai mult, a spus că se gândeşte la sinucidere.

Citeşte şi Durere fără margini la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Soţul ei, în pragul SINUCIDERII. Vorbele grele i-au alarmat pe apropiaţi