Ultimatum pentru Dică: Becali i-a găsit deja înlocuitor pe banca FCSB

Nicolae Dică este cu sabia deasupra capului la FCSB, Becali înţelegând că nu a luat decizia cea mai bună când a decis să continue pe mâna lui "Nick". Dacă echipa nu va învinge în următoarele două partide - cu Rudar, în preliminariile Europa League şi cu Dinamo, în campionat -, tehnicianul ar putea fi demis. 

22 iul. 2018, 18:45
Ultimatum pentru Dică: Becali i-a găsit deja înlocuitor pe banca FCSB

Walter Zenga ar fi favorit să îi ia locul lui Dică. Antrenorul FCSB este cu sabia deasupra capului la FCSB, Becali înţelegând că nu a luat decizia cea mai bună când a decis să continue pe mâna lui „Nick”. Dacă echipa nu va învinge în următoarele două partide – cu Rudar, în preliminariile Europa League şi cu Dinamo, în campionat -, tehnicianul ar putea fi demis. Walter Zenga ar fi favorit să îi ia locul.

Chestionat dacă Dică va primi suma de 60.000 de euro în caz că va fi demis, Becali a negat, după care a explicat de ce nu-i convine să-și demită antrenorul în viitorul apropiat.

”Ce clauză de 60.000 de euro? Nu. Am făcut un contract normal și în caz că-l dau afară, trebuie să-i plătesc salariul până la final. Logic! Numai că, nu-l pot da afară așa repede. Am făcut un calcul logic. Acum, nu o să-l dau afară după primele trei meciuri. Dacă nu-ți convine, să zicem, după sezonul regulat, mai sunt șase luni.

Dică nu are clauză că va fi dat afară dacă nu va califica echipa în grupele Europa League. Eu știu că dacă îl dau afară pe Dică peste o lună, atunci îi voi achita banii până la final, 120.000 de euro!”, a dezvăluit Becali, la Digi Sport.

Invitat, la începutul lui iunie, în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, Dică a dezvăluit că iniţial a refuzat oferta de a continua la FCSB, pentru că în contractul său nu exista o clauză de despăgubire în cazul demiterii. Independent de clauză, e de aşteptat ca părţile să ajungă la un numitor comun pentru o reziliere amiabilă, în măsura în care Becali îşi doreşte asta.

În ceea ce îl priveşte pe Zenga, acesta a antrenat ultima oară pe Crotone, echipă pe care a dus-o în Serie B. Antrenorul italian e un adevărat globetrotter, bifând până acum 17 echipe în cariera sa. El a câştigat două campionate, ca antrenor, cu Steaua şi Steaua Roşie Belgrad.