Ultimatumul lui Liviu Dragnea pentru Tudorel Toader: să găsească o soluţie pentru amnistie şi graţiere până la finalul anului

Surse politice citate de România TV spun că ministrul Justiției are termen până la sfârșitul anului să găsească soluții pentru repararea a ceea ce liderii PSD consideră nedreptățile suferite de pușcăriași. Dacă nu, s-ar putea ajunge la o nouă remaniere. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2018, 11:53
Ultimatumul lui Liviu Dragnea pentru Tudorel Toader: să găsească o soluţie pentru amnistie şi graţiere până la finalul anului

Sursele citate de România TV susţin că Liviu Dragnea i-a reproşat lui Tudorel Toader că nu a făcut nimic în privinţa amnistiei şi graţierii.

Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că este „absolut convins că nu se va adopta o ordonanţă pe amnistie de 1 decembrie”.

”Nu am discutat cu ministrul Toader despre vreo ordonanţă de amnistiţie, nici cu doamna Dăncilă şi sunt absolut convins că nu se va adopta o ordonanţă pe amnistie de 1 decembrie”, a spus Liviu Dragnea, luni, după BPN al PSD. 

O poziţie similară a avut şi premierul Viorica Dăncilă. „De ce îmi cereţi să discut despre un subiect despre care nu am discutat cu o anumită persoană? Nu am avut pe ordinea de zi a BPN. În momentul în care iei o decizie trebuie să ai toate elementele pentru a lua o decizie pozitivă sau negativă”, a spus Viorica Dăncilă, după BPN.