Şi-au filmat sfârşitul! Ultimele imagini cu tinerii morţi în accidentul din Suceava. Descoperiri şocante ale anchetatorilor VIDEO

Imagini şocante au fost surprinse de unul dintre cei cinci tineri morţi în cumplitul accident de la Suceava, cu doar două ore înainte de producerea tragediei. În imagini se vede că maşina avea o viteză mare.

03 nov. 2017, 09:21
Şi-au filmat sfârşitul! Ultimele imagini cu tinerii morţi în accidentul din Suceava. Descoperiri şocante ale anchetatorilor VIDEO

Filmuleţul a fost postat pe un site de socializare. Tânărul care se afla la volan avea viteză şi şi-a condus prietenii direct spre moarte. Filmuleţul a adunat mii de reacţii i pe paginile de socializare.

Potrivit anchetatorilor autoturismul condus de unul dintre tineri ar fi avut o viteză de aproximativ 180 de kilometri pe oră. Un alt indiciu arată că pe şosea nu erau urme de frânare, semn că maşina a fost scăpată total de sub control.

După ce medicii legişti şi poliţiştii au pus cap la cap mai multe indicii au putut fi identificate corpurile lui Ciprian Năsăudeanu, de 26 de ani, proprietarul autovehiculului care a ars în urma accidentului, şi Andrei Prelucă, de 19 ani.

În urma impactului devastator, unul dintre tineri era decapitat şi avea o mână smulsă, cele două bucăţi de corp fiind aruncate din maşină pe carosabil. Celălalt tânăr avea, la rândul său, o mână secerată, găsită de anchetatori tot în exteriorul autoturismului, scrie monitoruldesuceava.ro.

Cei mai greu de identificat cei doi fraţi, Beniamin Marian Paraliuc, de 15 ani, şi Emanuel Darius Paraliuc, de 19 ani.

Cei cinci tineri au murit, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un camion şi a luat foc. Aceştia se întorceau acasă după ce petrecuseră de Hallowen. În accident a fost implicat şi un al treilea autoturism.

Citeşte şi Accident Suceava. Ultima fotografie a celor cinci tineri care au murit carbonizaţi