ULTIMELE CUVINTE ale fetei de 27 de ani ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower

Până acum 17 oameni au murit în incendiul devastator care a mistuit Grenfell Tower, în noaptea de marţi spre miercuri. Şeful poliţiei londoneze a declarat că speră ca bilanţul moţilor să nu ajungă la un număr cu trei cifre, în condiţiile în care zeci de oameni sunt daţi dispăruţi.

16 iun. 2017, 15:13
ULTIMELE CUVINTE ale fetei de 27 de ani ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower

Gloria Trevisan şi iubitul ei Marco Gottardi sunt doi dintre cei care au sfârşit arşi de vii în infernul blocului londonez. Cei doi tineri italieni veniseră în Marea Britanie în urmă cu doar trei luni şi îşi căutau de muncă.

Incendiul din Londra: Numărul morţilor şi al dispăruţilor a ajuns la cel puţin 65 de persoane

Gloria, în vârstă de 27 de ani, era masterand în arhitectură. A vrut să-şi ajute familia, care trecea prin dificultăţi economice, aşa că a decis să vină la Londra. La fel şi logodnicul ei, Marco, de asemenea arhitect. Potrivit Daily Mail, cei doi locuiau într-un apartament din Grenfell Tower, la etajul 23. În ultimele lor clipe de viaţă, Gloria şi Marco şi-au sunat părinţii din Italia luându-şi rămas bun.

„Mamă, îşi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu vreau să mor!”, au fost ultimele cuvinte ale Gloriei.

Logodnicul ei, de aceeaşi vârstă cu Gloria, a încercat să-şi încurajeze iubita, însă, curând, cei doi aveau să realizeze că nu mai au nicio şansă.

„Când ne-a sunat prima dată, Marco ne-a spus să nu ne facem griji, că totul este sub control. Însă, la al doilea apel, ne-a spus că este foarte mult fum. Am stat cu el la telefon până în ultimul moment. La ora 4:05, ne-a spus că apartamentul este plin de fum şi că situaţia este gravă. Apoi nu l-am mai auzit. L-am sunat din nou, dar nu a mai răspuns nimeni”, a povestit distrus de durere tatăl tânărului.