Ultimele cuvinte pe care Elena Udrea le-a scris în jurnal

Deputatul PMP Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, este în arestul Poliţiei Capitalei din 10 februarie, când a fost reţinut de procurorii DNA, în dosarul Microsoft. 

13 feb. 2015, 12:50
Ultimele cuvinte pe care Elena Udrea le-a scris în jurnal

Ultima însemnare pe care a făcut-o a fost: „M-au chemat la DNA. Vedeţi că am avut dreptate?”. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Ion Cristoiu care a vorbit despre cele scrise de Elena Udrea în ultimele trei luni şi jumătate.

Potrivit acestuia, fosta şefă de la Turism era „obsedată de televiziuni” şi credea că toţi jurnaliştii care o critică sunt ofiţeri acoperiţi.

Emil Boc: Elena Udrea este un om puternic şi îşi va demonstra nevinovăţia

„Un timp am crezut că cei care mă înjură pe mine sunt macoveiştii, după un timp am ajuns la concluzia că nu Macovei îi manevrează, ci Coldea”, a reprodus jurnalistul un fragment din jurnal, comentând că Udrea nu credea că există presă liberă.

Elena Udrea a fost arestată miercuri seară, pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft.

La aproape o oră după ce a fost arestată, pe contul de Facebook al Elenei Udrea a apărut o postare a acesteia care anunţă că va comunica în continuare, mesajele urmân a fi transmise prin intermediul avocaţilor.

„După decizia din această seară a ÎCCJ, am o veste rea şi una bună. Vestea rea este că s-a dispus arestarea mea preventivă pentru 30 de zile. Am încredere însă că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată. Probabil, luni. Vestea bună este că judecătorul a invalidat încă două capete de acuzare ale procurorilor care mi-au cerut arestarea în dosarul Microsoft: o acuzaţie de trafic de influenţă şi cea rămasă de spălare de bani. Practic, acuzaţiile de spălare de bani au căzut”, se arată în mesajul Elenei Udrea.