Ultimele detalii despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot, îngrijit de 15 specialişti

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher ste îngrijit la reşedinţa sa din Gland de o echipă formată din 15 specialişti. El a fost externat, la începutul acestei săptămâni, din spitalul de la Lausanne.

14 sept. 2014, 18:20
Ultimele detalii despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot, îngrijit de 15 specialişti

Reşedinţa fostului sportiv s-a transformat într-un fel de clinică de recuperare, în care Schumacher se află sub atenta îngrijire a unei echipe formate din medici, asistente şi diverşi terapeuţi, conform Mediafax.„Recuperarea lui Michael va continua acasă. În ultimele săptămâni şi luni, el a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil”,a anunţat familia lui Schumacher, potrivit Spynews.ro.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani.