Ultimele imagini cu Dan Condrea înainte de producerea accidentului. Autopsia va continua şi marţi

România TV vă prezintă imagini în exclusivitate din zona accidentului lui Dan Condrea, cu intervenţia autorităţilor la tragedie. Sunt imagini de pe camerele de supraveghere din zona pe unde a trecut şi maşina patronului Hexi Pharma.

23 mai 2016, 12:16
Ultimele imagini cu Dan Condrea înainte de producerea accidentului. Autopsia va continua şi marţi

UPDATE Medicii legiști din cadrul IML Ilfov vor continua necropsia în cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și marți, când se vor axa asupra cordului.

Luni s-a finalizat o primă parte a necropsiei, fiind prelevate multe probe, tot ceea ce s-a recoltat urmând a fi analizat de către INML, potrivit unor surse medicale citate de Agerpres.

La necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe. Aceleași surse susțin că trupul neînsuflețit poate fi ridicat de la IML Ilfov pe baza unui proces verbal de identificare.


Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

România TV a publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere cu puţin timp înainte de producerea accidentului.

 

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Luni dimineaţă, criminaliştii s-au întors la locul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a murit. Se ridică noi probe de acolo şi se fac cercetări.

Parchetul General se ocupă acum de cercetarea morţii misterioase a lui Dan Condrea. De altfel, potrivit unor informaţii din ancheta ce privea firma Hexi Pharma, Condrea urma să fie audiat astăzi şi nu era exclusă reţinerea sa. Poliţiştii şi Criminaliştii au fost acasă la fosta soţie a patronului, de unde au ridicat mai multe probe de ADN, ce îi vor ajuta să stabilească exact dacă trupul desfigurat din maşină este într-adevăr a lui Dan Condrea.

Citeşte şi: Crimă, sinucidere, accident? Argumente pentru ipotezele morţii patronului Hexi Pharma