Ultimele veşti de la spitalul unde a fost internată Denisa Manelista

Drama Denisei Manelista a atras un val de compasiune din partea fanilor ei. A fost creată o pagină specială pe Facebook, "Alaturi De Denisa Emilia Raducu - Denisa Manelista", unde sunt postate rugăciuni, mesaje de încurajare şi chiar veşti de la spitalul unde a fost internată.

RomaniaTV.net
30 apr. 2017, 12:52
Ultimele veşti de la spitalul unde a fost internată Denisa Manelista

„Sa ne rugam pentru Denisa!

Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli:

Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!”, este una din rugăciunile postate pe pagină.

Unul dintre fanii ei a împărtăşit chiar veşti de la spitalul unde a fost internată cântăreaţa, veşti aflate de la soţia respectivului, care lucrează la spital: 

„Cu toții, da, să fim alături de Denisa, ea este internată in Spitalul Sfântul Ioan Vitan Barzesti unde lucrează și soția mea Ion Elenă . Sa ne rugăm pt ea si sa încercam să o ajutăm cu ce putem, doar așa vom demonstra că suntem buni si adevarati creștini cu dragoste si iubire față de aproapele și solidari unii cu alții indiferent de tara, continent, neam, religie sau statut social. Sfinte Ierarhe Nectarie făcătorul de minuni Ajut-o si salvează cu puterea ta și voia lui Dumnezeu și pe Denisa, asculta si glasul de rugăciunea a unui păcătos ca mine, Cristian … SI SALVEAZ-O ! AMIN !, AMIN, AMIN! DOAMNE AJUTA!”

Tot el a revenit a doua zi cu ştirea externării:

„REVIN ASTAZI DIN NOU PE ACEST ARTICOL DE SUFLET SI CHEMARE LA RUGACIUNE ,DIN INFORMATIILE CARE LE AM DE LA SOTIA MEA DOMNISOARA DENISA A FOST INTERNATA LA SFANTUL IOAN ,DAR A FOST EXTERNATA ,ACUM NU SE MAI AFLA ACOLO ,ASTA VROAIAM SA VA TRANSMIT ! „